A vérből kinyerhető plazma felajánlói csak filléreket, a cégek viszont milliárdokat nyernek, azóta különösen, hogy Orbán Viktor veje is feltűnt a vér-bizniszben. Ugyanis egyetlen rendelettel növelték a vállalkozók profitját, miközben a véradóknak járó juttatás tovább csökkent.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Vérlázító mocsokban jár ez az orbán családi maffia!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Az Orbán-család az emberek vérén és verejtékén gazdagodik egyre jobban. Mi mást érdemelnének, mint halált
nusika
A vérből kinyerhető plazma felajánlói csak filléreket, a cégek viszont milliárdokat nyernek""
...amikor elolvastam, ""elállt a lélegzetem""!!! ...mi van???
bakegya
Vérlázító mocsokban jár ez az orbán családi maffia!!!
csipetke
Vajon mik fognak még kiderülni?Előbb utóbb minden kis és nagy gazemberség kiderül.Nemcsak Tiborcé,hanem az egész rablóbandáé..
rohács1926
Orbánnak lehet, hogy tényleg csak annyi pénze van, mint amit a vagyonnyilatkozatában bevallott, mert a nála és családjánál lévő TOVÁBBI SZÁZMILLIÁRDOK a MI PÉNZÜNK.
És ezt ő is nyilván jól tudja.
karma1
@nusika: A verplazma mindennel ertekesebb ve'rtermek, maskepp is kezelik a levett vert, mint egy sima veradasnal.
En verado voltam otthon is, itt is ...En nem penzert csinaltam otthon sem, hanem azert, mert meghatarozott mutetekhez hivtak be, olyan jo es ritka tipusu a verem.
Itt is egy pohar narancsleert, meg egy szelet sutiert csinalom, nem penzert, mert mar idosebb vagyok, es nehezebben allok vissza a veradas utan a normalis vernyomasszintre. De ez nem kerul tobbe, mint otthoni erteken 100 forintba. (Itt egy dollar alatt van az "ertek"...Egy nagy tepsi suti 2-3 dolcsi erteku).
papa.49
Hiába amiben pénz van azt menten magukévá teszik milyen érdekes megint a FANYŰVŐ !!!
rohács1926
@bakegya: ma, 21:38
És láthatóan nagyon jól érzi magát.
quadrocopter
Az oxigénért mikortól kell fizetni - patkányok?
Yoda69
Kivancsi vagyok mikor kezdik el a szerv kereskedelmet, mint a kinaiak?
maszk
A Biblia szerint a lélek a vérben van.
Nem kezdem elmagyarázni, hogy ez miért van így.
A lényeg, hogy ez a csótány szervezett bűnöző kisiparos már ott tart, hogy a vér által az emberek lelkével üzletel - mert orbán. Nem Soros, hanem orbán!
Újra írom, ha én tudom, Isten, és Jézus még jobban ismeri a gazságodat.
Ezzel feküdj, és ezzel ébredj, te hullafék gazember.
csipetke
Sok-sok évig jártam vért adni,hívtak is,mikor kellettem,mert ritka vércsoportom van,de ki tudja,hol,és kinél kötött ki a "cucc"?Legutoljára,kb 3 évvel ezelőtt adtam,egy pár zoknit kaptun ajándékként a véradásért.Nyilván nem ezért megy az ember,de ki gondolná,hogy a pénzéhes szemétládák még ebből is milliárdos üzletet csinálnak?
bakegya
@quadrocopter: a kezdetektől fogva,mert elég átfogóan járom ezt az országot ahhoz hogy ezt tapasztaljam KIVÁGTAK MÁR MINDEN VALAMIRE ÉRDEMES FÁT-SIVATAG ÉS HOLDBÉLI GODÖR MARAD UTÁNA ENNEK A MÉSZÁROS KURMÁNYNAK -ORBÁN EGY PISZKOS CSIBÉSZ bűnoző a vejével és a pereputtyal együtt.
kereső
@bakegya: nem tudom,hogy van-e még lejjebb.Bizonyára, hisz eddig sosem látott,tapasztalt mocsok ömlik szerte -széjjel.Jó részét el sem mertük hinni,és mégis megtették-és megteszik.És igyekeznek,mindent megtesznek,hogy ez a mocsok szint!! legyen az etalon! az országban.
dr. prédikátor
Mindíg is tudtam és mondtam!:Ez a geci szarházi tetű cigus fecalicus maffiacsalád a magyar emberek vérén és munkáján gazdagodik! Ezek a szarházi mocskok ellopják az emberek életét is!!!Igazán megérettek a kötélre és a golyóra!!! Hogy pusztulna el valamennyi!!!
peterkelemen
@dr. prédikátor: 2 millió szarházi nehogy már túszul ejtse a többséget? Nekik kell menni ezerrel és úgy ahogy írod már régen akasztófára és golyóra érettek Orbánék.
Clavigo
Azóta kihagyom a véradást,,,mióta a vörös More vejkó " belenyúlt ebbe az üzletbe "..
Hellcat
Most mit mondjak...nem igen tudok annál gusztustalanabb dolgot mint amikor valaki az önként adakozón és a rászorulón nyerészkedik...pedig a fidesz már jóideje csinálja.
bakegya
@kereső:nézte,látta már valaki az M7 FEL ÉS LEHAJTÓJÁNÁL A SIÓFOKI TORKOLATBAN ÉPPEN BOROTVÁLJÁK SZÉLTÉBEN -HOSSZÁBAN A FELTALAJT-TERMŐ TALAJT -ÉS KI INTÉZI EZT-MAGYAR ÁLLAM FEDŐNÉVEN???-de körbe lehet szaladni a BALATON DÉLI-ÉS ÉSZAKI OLDALÁT IS MEKKORA TERMÉSZETKÁROSÍTÓ ÓRIÁSI FÖLD VÍZ,LEVEGŐ BEFOGLALÁSOKAT ZAVARTATOTT LE A TIBORCZ MÉSZÁROS-VAN ITT MÁR +ORBÁN ROMKOCSMA" IS -ÉS A NÁDASOKKAL MÉG TELI PARTI SÁVOK BEFOGLALÁSA-történetesen éppen ábrahémhegyi ,szepezdi új építkezésekkel közművel a parton eltüntetve a nádasokba bújtatott vagyonokat.A KESZTHELY,RÉVFÜLÖP,KENESE,BALATONFENYVES-MÁRIA CSATORNATORKOLAT IS ÍGY JÁRT!-és van még olyan hülye magyar aki ennek a tolvaj maffiózók seregének támogatási aláírásokat gyűjtöget.
kukac50
Tiborc az engedély nélküli fakivágással kezdte a pályafutását, ami bűncselekmény ha egy vidéki kis ember saját erdejében csinálja ezt. Ebből is látni lehet,hogy milyen az igazságszolgáltatás Magyarországon! Ha egy ember műszaki nélkül megy az ütött kopott autójával vidéken 40 napos börtön jár érte,ha egy politikus milliárdokat sikkaszt azt meg nem büntetik semmivel továbbra is maradhat politikus! Ez a mi saját igazságszolgáltatásunk !!!
papa.49
A véradással kapcsolatban azt se feledjük el az már a Kádár korszakban is köztudott volt, hogy eladják a begyűjtött vér jó részét !!!
nusika
@karma1: Majdnem 50 éve az egészségügyben dolgozom,most is aktívan ...de ha az ilyen munkát "fektetnek" be mint a eliosz cégnél, akkor szomorú a helyzet és félnék beadni egy égési sebekkel küzdő betegbe ebből a savóból.Ezért mondtam, hogy na neeeee
yazo64
Az egészségügy nem üzlet... ki is mondta ezt anno?
rdos
Csak kérdezem. Nem az ilyen ügyekre mondják, hogy ez véresen komoly? :-(
Lepényleső
A vér állítólag nem válik vízzé,az sejthető volt hogy pénzzé,de az biztos,hogy nem az övéké.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.