Tóbiás József pártigazgató hátralépett: a hétvégén váratlanul átvariálta választási felállását az MSZP-Párbeszéd Érden. Néhány nap alatt helyben és a párt országos vezetésében is megszavazták, hogy a szocialisták pártigazgatója helyett külsős jelöltet indítsanak a mandátumért. Tóbiás József, az MSZP korábbi elnöke és jelenlegi pártigazgatója „hátralépett”, és Csőzik László, Érd korábbi alpolgármestere, jelenlegi önkormányzati képviselője lett az MSZP-Párbeszéd közös országgyűlési jelöltje. Csőzik a 2002-től nyolc éven át a jelenleg is regnáló T. Mészáros András fideszes polgármester helyettese volt.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Bár hivatalosan nem volt még jelölt, az elmúlt hetekben Tóbiás József már elindította saját kampányát. Aztán szocialista politikus vasárnap Csőzikkel közös videóban jelentette be a változást."

Mi van az MSZP-nél?
Sámannus
A Momentum is ezt tenné. Ha logikus akkor ezt kell tenni. Ahogyan Feketegyőr mondta a fidesz-ben is vannak jó emberek. Szokatlan, de a fideszeseket is így lehet meggyőzni. Aki nem akar böribe menni az másfelé fog húzni. Még jóvá teheti bűnét, főleg ha kimaradt a csókosok lopásaiból. Orbányi alatt olvad a jég, és nem tud úszni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.