Meglógott a parlamenti vitanap elől a miniszterelnök, és olyat mondott, amiről bizottsági forrásaink sem tudnak semmit. Orbán Viktor magyar miniszterelnök hétfőn Bulgária fővárosába, Szófiába utazott – miközben idehaza parlamenti vita zajlik, és a választás előtt most lett volna az utolsó lehetőség, hogy az ellenzék kérdésekkel bombázza a kormányfőt. Orbán – akit elkísért Pintér Sándor belügyminiszter is – hétfőn az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét betöltő Bulgária miniszterelnökével, Bojko Boriszovval tárgyalt, kedden pedig csatlakozik hozzájuk Sebastian Kurz osztrák kancellár is – erről lapunk adott hírt először magyarul.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Furcsaság, ne már inkább ez a megszokott

Orbán egy lendületben tovább idétlenkedett Szófiában

Nagyon úgy tűnik megbocsátott, vagy csak erről is megfeledkezett, hogy a legfőbb ellenségének (ne tévesszen meg senkit Soros csak egy eszköz a zsigeri gyűlölete és rettegése tárgya az a Gyurcsány) erős kötődése van az országhoz. Az örök és megbonthatatlan bulgár-matyar barátság éltetése mellett olyanabbakat is szólt.
Pontosabban a derék MTI szerint szólt, míg más források nem tudnak róla. Igen az a bizony tízezrekes baromság. Az MTI és nyomában a teljes derék matyar sajtó szerint azt mondta volna, hogy „az új brüsszeli javaslat alapján Magyarországnak már tízezer embert kellene átvennie évente”!
Az, hogy brüsszeli források ilyesmiről nem tudnak az egy dolog, de szófiaiak sem arról, hogy ilyet mondott volna. Ami persze magában még nem zárható ki, hisz ismerjük, hogy szeret még rátenni egy lapáttal a baromkodásaiban. Ami pedig a külföldi forrásokat illeti arról is szó lehet, hogy ahogy a klasszikus anekdota poénjában mondja a tolmács: „ez egy akkora baromság, hogy nem is érdemes lefordítani”! =))
szaboria1
Nem az a baj, hogy oda ment hanem, hogy megint zagyvaságot hordott össze vissza.
nezelodo
Megint elfelejtett kitérőt tenni a sógorok nyugodt hegyei közé, vagy csak a lavináktól fél! Minket pedig nem kímél a hülye göbbelsi propaganda lavináktól! Vagy csak itthon felejtették a reggel-délben-este dobozkát?
silber13
Ne várjon senki mást egy bomlott elméől!
justhpeter
Szeretné, ha a választás előtt a birkái egy Európában meghatározó politikust látnának az eszement tolvaj helyett. Hogy mennyi az esélye erre ? Mint az idézett Berlusconinak a visszatérésre.
csipetke
Orbánt elkísérte Pintér is.Hát igen,a baj ritkán jár egyedül.Én is álmodom néha hülyeséget,de reggel rájövök,hogy csak álom volt,úgy tűnik,Orbán jó nagy f@szságot álmodott,viszont ő úgy maradt.Valakinek fel kéne ébreszteni.Nem gondolja ez az elmeroggyant,hogy mindenki az ő agyament nyilatkozatán fog rugózni?Honnan szedte ezt a tízezres számot?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.