A Budapesti Rendőr-főkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 30 éves Brutóczki Ágnes eltűnése ügyében.

A nő 2018. február 16-án XX. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Hová ment Brutóczki Ágnes négy napja? Most körözi a rendőrség

Brutóczki Ágnes körülbelül 160 centiméter magas, vállig érő szőkés barna hajú. Eltűnésekor fekete nadrágot és khaki színű kabátot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Brutóczki Ágnest felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

(police.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Megint egy érdekes megfogalmazás a körözés és keresés között van némi különbség.
justhpeter
@szaboria1: Nálunk van ilyen: a keresés keretében körözzük.
zselemacska
Hallod te lelkinyomorék hogy irhatsz ilyet olvass aztán fröcsögjön a szar a szàdból te igen paraszt meghalt megtalálták soroksáron!remélem te nem kerülsz ilyen helyzetbe mint mi!de tudod mit kívánom neked is ugyanezt!
vukkocska
@Szeparepa2: Ez tényleg nem volt szép. Látom, Te is legalább annyira tiszteled a nőket mint Orbán.
vukkocska
@Szeparepa2: Ez nem jó kép, én láttam az eredetit, egy mosolygós arcú hölgy. @zselemacska azért akadt ki annyira, mert állítólag a hölgy meghalt. Az ő hozzászólása nem volt szép, ez tény, mondhatni trágár, de miután a hölgy meghalt, emberileg némileg méltányolható. @zselemacska: Te tudod, hogy mi történt a hölggyel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.