Tamás Barnabás arról is beszélt, hogy a választás után megnézheti magát az, aki nem a Fideszre szavazott, azt is megérti, hogy nem kap támogatást az a település, ahol nem fideszes a képviselő, hiszen ő sem adna.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Hogy mer fenyegetőzni egy +polgármester"??? Hogy meri megfenyegetni azokat, akik nem a fidesz tolvaj bandára szavaznak???
A seggére meg nyugodtan rajzoltasson akit akar, de középről orbán feje fog kilógni!!!???
Tetves banda!!!
kukac50
Miért nem Fidesz logót rajzoltatna?
Kedves Putnokiak gondolom nem erre a seggnyalóra szavaztok!
Ilyen ember nem tudja képviselni az embereket.
Olyanra kell szavazni aki mindenkit tud képviselni pártoktól függetlenül,és vagyoni helyzetétől függetlenül!
Aki Én
Ez egy tipikus diktatórikus elem, nincs is miről beszélni. Politikusok által a választókat, vagyis ezeknek a kreténeknek a kenyéradójukat fenyegetni demokráciában... hát, mit is lehet erre mondani. Jobb helyeken ezt órák alatt eltakarítják a közéletből.
Ezek mellett az már szinte mellékes, hogy két férfi portréját szeretné az intim testrészére, ráadásul a hátsó bejáratra tetováltatni. Szerintem így akarta jelezni, hogy vágyik a hátulsó közeledésükre. Elfajzott beteg alak.
namihami
Polgármeseter? EZ?
Vajon mindenki ilyen abban a világvárosban, ahol egy ilyet megválasztott a lakosság?
De jó, hogy nemhogy nem lakom ott, de még a környékét is elkerültem eddig. És ez továbbra is így marad, mert még elkaphatnánk valamit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.