Deutsch Tamás azt állítja, nem szólt neki senki a Gyurcsány-féle perről, amelyben a bíróság kimondta, a fideszes EP-képviselő megsértette az Altus jó hírnevét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez még a Dajcstól is hülye duma. ""Nem szólt neki senki...""? Ez a hülye azt akarja beadni a zembereknek, hogy egy bírósági tárgyalás lefolytatásáról csak úgy ""szólnak""? Oké--hülye! De azért azt tényleg kikérem a magam és még sokak nevében, hogy minket sajátmagával próbáljon egyszintűnek nézni. Róla régóta tudjuk, de az már sok, hogy szerinte mi is az ő szintjén lennénk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@wagabund: az meg azt az "egy embert" minősiti.És mert tanultam a "sorok"között olvasni, ez valójában annak az "egy embernek" a valódi véleményét is megmutatja Magyarországról.
Ennyi.
nevemnick
Ha így folytatja tompika, akkor hamar kiürül a bukszája, oszt mehet a vezírhez egy kis közbeszerzésért.
wagabund
@Eriksson: 22.26...

..."egy adott pártra nem szavazok, mert XY egyszer olyat mondott vagy tett, ami nekem piszkosul nem tetszik. Ezért nagy felelősség döteni, hogy kire-mire adjuk a voksunkat."...

nos leírtad a lényeget...az emberek nem hülyék, csak besokalltak a politikai sárdobálástól...

az egyik pártra azért nem szavaz, mert valaki nyuggerezett...a másik pártra azért, mert lebontaná a kerítést...a harmadik pártra azért nem szavaz, mert olyant épít, ami miatt nem működik az egészségügy..a negyedikre meg azért nem, mert...

...és ez így megy tovább ... aki felelősen gondolkodik, az elmegy szavazni, de bizony ott a fülkében lesz kénytelen eldönteni mit tegyen...na, azok a pillanatok viselik meg a versenyzőt, jól dönt-e? (ilyen egy felelősen gondolkodó ember, kortól, nemtől függetlenül)

szerintem
wagabund
@kereső: ..." a valódi véleményét is megmutatja Magyarországról. Ennyi"...

hát ez az...és akkor így bízzunk benne? vagy bízzanak benne?

(néha úgy vélem a hírekből hallva, hogy ez az ország csak egy nagy homokozó néhány arisztokrata- jelöltnek... és ez nagyon sokba kerül)
kereső
@wagabund: de jó,hogy érted!Az mennyibe fog kerülni,ha az ország állapotja!!/mármint a mentális/, egyre inkább tendál a tompikák felé? Mérhető -e ez pénzzel?
Pöpec
Kézbesítési vélelem:
"A küldemény átvételének megtagadása esetén (a címzett vagy meghatalmazottja úgy nyilatkozik, hogy a küldeményt nem veszi át) az iratot a kézbesítés megkísérlésének napján kézbesítettnek kell tekinteni. Ez a vélelem automatikusan beáll és csak úgy dönthető meg, ha az ebben érdekelt igazolja, hogy maga a kézbesítés volt szabálytalan.
Ha az irat a hatósághoz "nem kereste" jelzéssel érkezik vissza, akkor - az ellenkező bizonyításig - úgy kell tekinteni, hogy az iratot a postai kézbesítés második tényleges megkísérlésének napját követő 5. munkanapon kézbesítettnek kell tekinteni. Ilyen esetekben a kézbesítési vélelem az ügyfél küldemény-átvételi szándékától függetlenül áll be."
.
A bíróság a perre tértivevényesen idézi tompikát. Ha nem veszi át az idézést, ismételten idézi. Ha ekkor sem veszi át - elérhetetlen, nem kereste stb. - akkor úgy tekinti, mint ha szabályosan átvette volna. Tehát nem mondhatja, hogy nem kapott idézést.
Hazudik a köcsög tompika.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.