Pár napja derítette ki a Magyar Nemzet, hogy az eddigieknél is szigorúbb válságkommunikációs utasítást kaptak a fideszes honatyák és pártközeli emberek azzal kapcsolatban, mit szabad mondaniuk, ha az Elios, a miniszterelnök vejének volt cégét érintő botrányról kérdezik őket. Ebben a helyzetben tehát most mi sem az információra, hanem inkább az előadásmódra voltunk kíváncsiak két helyen is, a miniszterelnöki évértékelő helyszínén, illetve hétfőn a parlamentben. Ne felejtsen el szavazni a videó után!

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Sok pökhendi fasz...Harrach főfaszkalap hogy megmondta, hogy a választások után el fog tűnni a téma...gondolom biztosra veszi hogy nyernek és majd utána elsikálják rendesen...de addig is...SOROS BRÜSSZEL TÁMAD MEGINT!!!...visszamennyé a kurvaanyád.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Ezek a senkik uralják jelenleg az országot, hát ez igazán szomorú !!!
karma1
Csak hiszik, hogy ez az ugy el fog tunni,... Hat nem,... De ez nem poltnak lesz koszonheto, hanem annak, hogy Brusszel es az OLAF nem fogja annyiban hagyni, mert olyan penzekrol van szo, amit 27 masik orszag adofizetoi adtak be a kozosbe, es mi onnan kaptuk a segitseget (Brusszelbol), tehat az OLAF nemcsak orbaneknak jelezte, hogy sulyos buncselekmenyt fedeztek fel ezugyben, hanem az unio fele is megtettek az ajanlasokat, hogy milyen lepeseket tegyenek meg Magyarorszaggal szemben, ha tovabbra is ignoralja az OLAF jelentes ajanlasait...
orban meg a sleppje azt hiszi, hogy mindenki olyan disznoolban el, mint o meg a disz-kormanya, es ugy is itel.

Hat most majd ra kell ebrednie arra, hogy a civilizalt orszagokban ezek a dolgok maskepp mennek...
Es lehet, hogy meg a valasztasok elott...
Pálinkafőző Rézüst
Oszt mivel szavazzunk? 9.es töltényekkel, fonott kötelekkel, vagy kuruc fokosokkal?? Válasszatok elvtársak...
kokopelli
@Pálinkafőző Rézüst: a Kartács et.-al az első vonalban! ;-)
RonaGyuri
ne már kivágni??? ez egyik sötét bunkónak sem sikerült! =))
nem is hiszem, hogy lenne bárki is, aki feltételezné bármelyikről, hogy valami értelmeset tudna mondani egyébként is! =))
Eladott Ország
"Miért nincs még a bukott Tiborcz-maffia börtönben?" Hát nagyjából azért, amiért a nemzeti vagyont szétlopó gengszterváltó maffiából senki nincs börtönben, hosszú lenne a teljes névsor, és nincs is hozzá elég börtön...de ha kell építeni ,nem fogjuk sajnálni rá a közpénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.