Egy Facebook-csoportban engedély nélkül használták fel kampánycélokra egy erdélyi család fotóját, és ahhoz olyan szöveget írtak, ami nem volt igaz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
remélem pont annyi következménye lesz, mint pl. az állampárti már többször elővezetett képlenyúlásának =))
Béla333
Talán csak nem a DK lódított egy kicsit?
Szinte észre sem venni...
namihami
A kép engedély nélküli felhasználása helytelen. Az ahhoz írt szöveg, miszerint pénzért szavaznak, ha igaz-ha nem, egy idegen részéről hibás.
De egyetlen kérdésem azért lenne:: végülis valóban pénzt kapnak-e a voksaikért? Mert ha igen, akkor inkább kussolni kellene a nagy felháborodás helyett. És a pénz odaküldése végeredményben nemhogy igaz, de bizonyított is. Tehát, azért abból a nagy háborgásból illene kicsit visszavenni. Mert mégiscsak a mi nyakunkon élősködnek. Adni semmit (illetve a Krőzusuknak egy x-et), kapni amennyit lehet? Hiszen az a voks nekik semmibe nem kerül. ellentétben velünk. Ezt hívják erdélyi erkölcsnek?
Próbálják már meg a kétféle haragot egy kissé közös nevezőre hozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.