Érdemes belegondolni, mekkora tudás és tapasztalat halmozódik fel egy munkavállalóban, mire nyugdíjas korba kerül. Nyugdíjas-szövetkezet tagja lehet minden természetes személy, aki öregségi nyugdíjasnak minősül. Ehhez nem kell betölteni a nyugdíjkorhatárt, elég a jogosultság. - 40Plusz.hu

Forrás: 40plusz.hu
Feltöltő: asr
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
@papa.49: @justhpeter: mint a kereskedelmi és iparkamarák... Mi célt szolgálnak? Jó fizetést kapnak az ott lévők, tudom.
papa.49
A szövetkezet elnökének jó bevételi forrás na ezt elhiszem )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Tudod az édesanyád hátán akarjál pénzt keresni tetves fütyiszes bagázs, miért ti fölözzétek le az én tapasztalataimat szarért, húgyért még mit nem !!!
justhpeter
Miért van értelme a nyugdíjas-szövetkezet létrehozásának? Hogy egy jó pár fideSS-havert eltartson.
X-ray
@papa.49: @justhpeter: mint a kereskedelmi és iparkamarák... Mi célt szolgálnak? Jó fizetést kapnak az ott lévők, tudom.
szaboria1
Mint kiderült megint egy haveri kör jár jól, mert azért, hogy szegény nyugdíjas dolgozhasson még tagdíjat is kell fizetnie. Ez is egy FideSS találmány Turi Dénes és Fiák lett a főnök.
papa.49
@X-ray: Nekem mondod 1972 től folyamatosan volt ,,iparengedélyem,, később vállalkozóim egészen 2013. ig ... Nem csak a kamarát, én még a KIOSZT. is átéltem ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.