A Fidesz szerint Vona Gábor teljesen megbízhatatlan, a hatalomért és a pénzért mindenre képes, ezért sem neki, se a programjának egy szavát sem lehet hinni.

A nagyobbik kormánypárt kedden így kommentálta a Jobbik elnökének sajtótájékoztatóját, amelyen arról beszélt: pártja az egyetlen olyan ellenzéki erő, amelyik alkalmas a kormányváltásra, az elszámoltatásra és "Magyarországot egy nyugodtabb, szabadabb, sikeresebb és boldogabb jövő felé vezetni".

A Fidesz MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: Vona Gábor egykor nemzeti radikális programot ígért támogatóinak, most meg Allahot és az iszlámot dicsőíti, a Soros-hálózathoz és a baloldalhoz csapódik, velük együtt letagadta a Soros-tervet, megakadályozta a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást, és ezzel elárulja a nemzeti érdekeket.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Mijaf@szt csodálkoztok narancsosok? Volt kitől tanulnia.
Ennyi.
nyanya001
Na igazán nem vállalkozni akarok Vona védelmére, de
a " teljesen megbízhatatlan, a hatalomért és a pénzért mindenre képes, ezért sem neki, se a programjának egy szavát sem lehet hinni. "éppen titeket minősít !
Az anyátokat is elárulnátok pár millióért ti férgek !
RonaGyuri
megbízhatatlan, a hatalomért és a pénzért mindenre képes, ezért sem neki, se a programjának egy szavát sem lehet hinni.
ez szinte minden magyar politikusra igaz, de különösen a Fideszesekre
nezelodo
A fene tudja, én összehasonlítanám a fidesz programjával a jobbikét, de olyan a dakota program, mint a Soros terv, senki sem látta, és senki nem olvasta, csak a nemzeti vejkó léte sejteti mivel folytatná Orbán. Annyira tudják a fiúk a parlamenti cirkuszi előadáson saját vádjaikat, hogy papírból is csak nyökögve tudta felolvasni nagy zavarában pl a Soltész, és a Felcsút térségét "fejlesztő" két sy vakegér is csak nyökögött a vele készült interjúban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.