Hadházy Ákos, az LMP társelnöke kérdezte a Parlamentben Horváth István volt szekszárdi polgármestert, jelenleg államtitkárt az Elios-ügyről. Horváth ügyesen másról kezdett beszélni.

Hadházy Ákos, az LMP társelnöke (régebenne szekszárdi fideszes önkormányzati képviselő) kérdezte Kósa Lajos tárca nélküli miniszter államtitkárát, Horváth Istvánt kedden a Parlamentben az Elios-ügyről.

Az Elios-ügyről kérdezték a volt szekszárdi polgármestert, egyből másról kezdett beszélni

Fotó: Facebook/Horváth István

A kérdés már csak azért is volt pikáns, mert Horváthról a Direkt36 közölt le egy hangfelvételt (amit Hadházy rögzített) még tavaly év elején, amelyen az uniós közvilágítás-korszerűsítések pályázatának kiírása előtt fél évvel arról beszélt, hogy van egy Tiborcz István, akinek a cégét támogatni lehetne.

És megvolt neki Mancz Ivette-nek, az Elios Innovatív Zrt. osztályvezetőjének a telefonszáma – Mancz az OLAF-jelentések szerint többször tűnt fel a vizsgált közbeszerzéseknél mind a beruházói, mind az önkormányzatok oldalán.

Hadházy ezért tette fel azt a kérdést Horváthnak, hogy honnan tudta fél évvel a pályázat kiírása előtt, hogy kinek kell nyerni a beruházást; illetve honnan volt meg neki a telefonszám.

Horváth azonban parádésan másról kezdett beszélni kétszer is (ezt nevezték a South Park című rajzfilmsorozatban Chewbacca-védelemnek).

Hadházy Ákos

Nem fogják elhinni, mit válaszolt Kósa államtitkára, a szekszárdi expolgármester arra a két egyszerú kérdésre, hogy kitől hallott először a LED-es buliról és kitől kapta meg Tiborcz cégének...

(24.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relleporp
Kurva anyádat baszd meg, hogy rohadnál meg. Vallatószékbe kellene ültetni a szemét korrupt patkányt és összes fogát kiverni, amíg nem válaszol.
vadnarancs
Csak a szokásos... Bár a birkáknak be is vallhatnák, ezek a szarukat is megeszik... Lásd Shikari, a vén szarosszájú gulyásköcsög, a durbincs, stb stb...
relleporp
Kurva anyádat baszd meg, hogy rohadnál meg. Vallatószékbe kellene ültetni a szemét korrupt patkányt és összes fogát kiverni, amíg nem válaszol.
mackoka46
Elmondta, hogy lopjon ön is, és fogja a nyuszira.
Yoda69
Ismet szemenkoptek a valasztokat.

MEG 48 NAP!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.