A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint a "Stop Soros" törvénycsomaggal a biztonságot érintő fontos lépést tervez tenni Magyarország.

Bakondi György kedden az M1 aktuális csatornán azt mondta: azok, akik ismeretlen külföldi forrásokból pénzekhez jutnak és egy adott országban segítik, szervezik az illegális tömeges bevándorlást, kockáztatják a biztonságot.

Bakondi is kiállt a Stop Soros törvénycsomag mellett

Fotó: kormany.hu/Hornyák Dániel

Vagyis ez nemzetbiztonsági jelentőségű kérdés, ezért magas szintű jogi szabályozásra van szükség az ilyen szervezetek átláthatósága, engedélyeztetése, távoltartása, vagy éppen illetékfizetési kötelezettsége előírásával – tette hozzá.

Úgy fogalmazott: könnyen lehetséges, hogy követőkre találnak Európában azok a javaslatok, amelyeket 2015 óta többször tett Magyarország, azok a gyakorlati intézkedések, amelyekkel a belbiztonságot tudta szavatolni, valamint azok a lépések, amelyek az ország szuverenitását védelmezik, és talán kialakulhat egy, a biztonságot megfelelő módon kezelő új gondolkodásmód.

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Bakondi főakárki úr is kiáll propagandista vízgereblyézés mellett, nahát, ki gondolta volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Nahat, ugye gyuri bacsi, meg kell szolgalni hiven a fiacskank jo zsiros allasaert, ugye-ugye?
quadrocopter
Időnként felriad ez a tömény, megtestesült fájdalom is!
desiro
bolondi pajtás miért nem lövöd fejbe magad?
Már nagyon uncsi ez az állandó sorosozás.
Yoda69
Nana hogy kiall. Nem akar elkerulni az adofizetok altal taplalt husosfazek mellol.
bakegya
Vakondi mért ne állna bele az orbán tervbe!-végül is önként dalolva már évek óta nyakig GÁZol benne-kupakkal a CSŐ VÉGÉN több tízezer migrit ki más vízionálhatna naponta mint Ü A VEZÍR AL FELE.
Pálinkás Pál
"vagy éppen illetékfizetési kötelezettsége előírásával " Értem narancsmajmok...ha befizet lopni való pénzecskét,akkor már lehet tevékenykedni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.