Még mindig aktuális ez az eset. Megviccelte Orbán Viktor híveit Ágoston László operaénekes. A Facebookon a miniszterelnök követőinek tett közzé egy, az iszlámról szóló idézetet. Rengeteg gyűlölködő kommentet kapott. Nem sokkal ezután felfedte, hogy az idézet valójában Orbán Viktortól származik, aki tavaly arab üzletemberek előtt arról beszélt: a magyaroknak tisztelettel kell fogadniuk az iszlám világból érkezőket. Ágoston László azt mondja, akciójával fel akarta nyitni az emberek szemét.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Ebből is látszik, hogy az egybiteseknek nincs véleménye semmiről, Orsós szájukba szarik, azt is vígan lenyelik. Lásd most a Tiborcz-féle csalást is mentegetik mindennel, be nem ismernék a napnál világosabbat, hogy maffia módszerekkel lopnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@maszk: Aha,... Szoval sikerult az eredeti terved...:o))) Gratulalok...:o))) A fentieket nem ertem ugyan, de ezek szerint jol allsz a nyelvtanulassal is...:o)) Sok sikert kivanok Neked,...:o)))
karma1
Azert ajanlom ennek a szimpatikus fiatalembernek, hogy amikor az Operaban enekel, azert ellenorizze elobb a to"roket, amit a szinpadon hasznalnak, nehogy igazi pengejuk legyen...:o((
Nessy
Ebből látszik, mennyire figyelnek a hívek Orbán szavaira.
Most mát értem, miért kell nekik naponta háromszor elmondani, plakáton megmutatni az aktuális direktívákat, mert lám , párhónap után feledik földi istenük kinyilatkoztatásait. Ja, igaz, nem arra kell figyelni mit mond! Lopni szó nélkül is tudnak!
simmering73
Vakok között a világtalanok, ostoba népség, fideszhívő a neved.
Nessy
@simmering73: Azért fidesz hívő, mert így meglehet vezetni, vagy mert jól megfizetik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.