Idén is folytatják a rendezvénysorozatot, ezúttal egymilliárd forintot kap rá a megemlékezéseket koordináló Schmidt Mária.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Kíváncsi vagyok hogyan ad elő egy kis moszkvai intermezzót?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadnarancs
Ennyit nem kefélt össze 56-ban a kancsal kurva!
quadrocopter
Okés, de remélem most már végre csontra megnyerjük az I. vh-t és kiderül, hogy soha nem volt Tanácsköztársaság éa fehérterror sem.
Equus
akkor most mi lesz? Disznóvágás az Isonzónál? Ferenc Ferdinánd szobor gipszből? Hálaadó mise Ferenc József nek, mert mindent megfontolt, mindent meggondolt? A maradék pénz mehet Felcsútra vagy egyenesen Palauba, Azerbejdzsánba.

Kellene még gyorsban 15 milliárd Ft a Szt. István csatahajó kiemelésére, Balatonra szállítására, restaurálására, kaszinóvá alakítására.
kissé felnőttem
de felesleges pénzkidobás mire?? kinek ?
Marisnak kell még staffirung vagy mi a sz.. ra ? orvosi müszerre meg babapelenkázókat meg ugy kuncsorogják össze a néptől ennyi marhát azért nem kéne tartani.Egy dolos volt a világégés de mindig mások hibájából? na ez sem biztos ám de jobb etikusabb a felejtés nem felhánytorgatásokkal.
mackoka46
Kinek a pénzét adják oda Bandzsa Marcsának ? Költsék inkább patikára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.