Balázs Péter, a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója korteskedik a város korábbi alpolgármestere mellett. Vicc? Sajnos nem. Nézzék! a szerk.) Elment az eszük Úgy tűnik az összes fideszesnek már kezd elmenni az esze. Balázs Péter, a szolnoki Szigligeti Színház igazgatója egy nagyon ékes példája lehet ennek, ugyanis olyan paródia-hatású videót tett ki, hogy az ember haja égnek áll tőle. Ezt a 444 vette először észre, de miután cikk lett az egészből megjelenése után pár perccel eltűnt a videó. Annyira gáz lett, hogy gyorsan törölték is, nehogy véglegesen leírják magukat. Az internet viszont nem felejt, szóval hiába próbálkoznak törölni az elbaltázott, igen szánalmas, és nagyon röhejes videót, az a mai napon már bejárta az egész magyar internetet. Mindig is nagy fideszes volt, most beégett miatta Balázs Péter egyébként mindig is nagy fideszesnek számított, nem véletlenül lett kinevezve 2007-ben az akkori fideszes polgármester által a színház igazgatására, annak ellenére, hogy...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Nagyon szerettem Balázs Pétert,mint színészt.Eddig.Azt hittem,hogy egy normális ember,most kiderült az ellenkezője.De hogy valaki ilyen gusztustalanul nyaljon csontig?!
karma1
@csipetke: En is azt hittem, hogy amikor a Vigszinhazban "visszalepett" - hat az sem egeszen ugy volt, hanem egyszeruen a Vigszinhaz tagsaga nem szavazta meg ot a titkos szavazason igazgatonak -, szoval akkor azt hittem, hogy lecsendesedik, visszavonul, marad "csak" szinesz...
Valoban jo szinesz volt o, a Vigszinhazban a ket legjobb komikus szinesz o es Tahi-Toth Laszlo voltak...
Nem mondom, hogy egy szinesz ne lehessen partvalaszto, ne legyen affinitasa valamely parthoz.
De ez a seggnyalasos elkotelezettseg,... Ez art a szakmai gyakorlatanak. Ne tegye, ne veszelyeztesse az eletmuvet...(Bar ezzel mar eleg nagy kart okozott sajatmaganak...)
Aki Én
Egyszerűen gyomorforgató ez a szinten aluli, ripacs előadás. Szégyenkezve nézi az ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.