Balázs Péter szolnoki színházigazgató a napokban szerepelt egy kampányvideóban, amiben elmondta, miért kellene Kállai Mária, a Fidesz szolnoki képviselőjelöltjére szavazni. Most erre reagált Rónai Egon.

A Fidesz szolnoki képviselőjelöltje a kampányvideó megjelenése után  nemsokkal le is szedette a videót, de itt most megtekinthető:

Sokan bírálták a kampányfelvételt, most Rónai Egon, az ATV műsorvezetője is leírta ezzel kapcsolatban a gondolatait, mint ahogy fogalmazott: ő maga rajongott Balász Péterért, ezért nem érti, hogy a színművész miért adta ehhez az arcát.

Rónai szerint Balázs „bizonytalan gesztusokkal mondja a hosszan sorakozó patetikus mondatokat”. Majd így folytatja a bejegyzését: „Tán a riadt félelem, a megfelelés küzdelme mozgatja ősz fürtjeit? Tán az egzisztenciaféltés izgalmától gyűrögeti ujjait? Vagy belülről fakadnak a választási kampány jelöltmagasztaló gondolatai?”

Végül így zárta:

„Nekem akkor is úgy marad meg, mint aki hazánk felszabadulásának 30. évfordulójának tiszteletére, a Harminc éves vagyok című musialben ezt énekeltel: Mi is leszünk szenilisek!”

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Már régóta a fidesz aktivistája, és a szenilitás már régen elérte szerencsétlent. Ráadásul nem egyedül őt fertőzte meg a nemcsákszamócakór.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Balázs elvtárs, Balázs elvtárs...inkább a 2 m2-es parcellád ügyeit intézd, ebben a kérdésben nem fog rajtad segíteni a szutyok horda, lassan neked is "itt az idő!"
relatív
Már nehezen lehet összeszámolni - mert sokan nem IS mutatják magukat - azokat akik annyira alázzák saját magukat, hogy leszármazottai valószerűen tagadják meg őket ...

Egy pálfordulás esetén lesz itt mea culpa... szokás szerint !
simmering73
Kár érte. Annyira szerettem őt is, Reviczkyt is, Uszticsot is. De mélységesen csalódtam bennük.
kisrigó
Lemaradtam valamiről? Sok épülő gyárról, megújuló utakról, kórházakról, iskolákról beszél a művész úr. Szolnokiak, látjátok ezeket?! Valahogy nem igazán hallottam a hírekben erről! Én kérek elnézést!
kisrigó
@Pegero: Rendben, nem voltam Szolnokon, de a hírekben nem szokták titkolni az eredményeket. Ez szuper, ha ott gyárak, kórházak épültek. Mondanál példát is?
namihami
""Mi is leszünk szenilisek..""- íme, a beteljesült jóslat.
Egyébiránt, nemcsak a szenilitás, de a szervilitás is 100%-ban összejött neked.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.