A Békés megyei rendőrök Budapesten elfogtak egy férfit, aki Kevermesen háromszor kirabolt egy 62 éves nyugdíjast.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság február 20-án őrizetbe vett egy kevermesi férfit – olvasható a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A 23 éves T. Iván a gyanú szerint háromszor rabolt ki egy 62 éves nyugdíjast Kevermesen. Először 2017 decemberében ment el hozzá. Berúgta a házának bejárati ajtaját, kést szorított a megtámadott férfi nyakához, pénzt követelt tőle és megöléssel fenyegette. Ezután, 2018 januárjában, a nyugdíjkifizetés napján kereste fel és ismét azzal fenyegette, hogy megöli, ha nem ad neki pénzt. A megfélemlített férfi mindkét alkalommal több ezer forintot adott neki, de a történtekről nem értesítette a rendőrséget. Azután tett bejelentést, hogy 2018. február 3-án este ismét megjelent nála a támadója és ugyanúgy fenyegette, mint korábban.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói azonosították a gyanúsítottat és olyan információhoz jutottak, hogy a fővárosban rejtőzködhet. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőreivel február 20-án, Budapesten elfogták T. Ivánt, majd Mezőkovácsházára vitték, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Csak nem azért ment a fővárosba, hogy induljon a választásokon? Az erőszakossága miatt minimum a Lendvai utcáig, vagy a választási irodáig is eljuthat, jobb mint a savas bácsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.