Ajánlást gyűjtő fideszes aktivistát ért kutyatámadás az esztergomi járásban fekvő Kesztölcön. A polgármester a kutyatartás szigorítását ígéri.

Kutyatámadás ért még kedden egy fideszes aktivistát az esztergomi járásba tartozó Kesztölcön – olvasható az Index cikkében. A támadás tényét Simonek Antal, a helyi Fidesz-szervezetének elnöke posztolta ki Facebookjára, ahol azt is írta, hogy az aktivistát két és fél órán keresztül műtötték – később eltűnt a bejegyzés.

Kutyatámadás ért egy fideszes aktivistát Kesztölcön

Fotó: pexels.com/Illusztráció

A kutyatámadás tényét Kesztölc honlapján is megerősítették. 

"Vöröskői István az eset kapcsán sajnálatát fejezte ki az áldozatnak, és kijelentette, hogy tovább fogják szigorítani a kutyatartás szabályait Kesztölcön.

Korábban az önkormányzat szerződést kötött a gyepmesterrel. Most a polgármester kezdeményezi, hogy a falugondnokkal és az állatorvossal együttműködve szigorítsák az állattartás szabályait, hogy a jövőben ilyen eset ne fordulhasson elő.

Vöröskői István polgármester az önkormányzat nevében a támadás áldozatának minél előbbi felépülést kíván, és családjának támogatást nyújt" – olvasható a település honlapján.

Itthon - 2019. September 21., 09:14
Visszalépne Niedermüller Péter

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Szerencsétlen kutya!!! remélem nem veszett meg a fityfaszostól???remélem a kutyát is ellátták!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Köb Jani
@peterkelemen: Jaj de következetlen vagy, az állatvédők nem az emberekért vannak felháborodva ha a kutya megharapja az embert, hanem a kutya bántalmazását helyezik látószögben. Fordított eszement fogalmakat szorítanak a közre. A köz meg mindezt be is veszi, Az állatvédők már nem is az okot keresik, hanem az embert teszik felelős kategóriába.
Miért is, mert az okot amiért a kutya harap, életet olt ki azt ők képtelenek kezelni. Ezért az embert teszik felelőssé, mintha az ember harapná halálra az áldozatot. Ez a libi elmélet, ami a gyakorlatban nem életszerű. Viselkedésük az állatvédőknek falka szerű...Támadják az embert mint a falkába verődött ebek.
peterkelemen
@Köb Jani: Ne általánosíts. Van pár agyhalott az llatvédők között is, de a többsége igenis bírálja, kritizálja és elutasítja a felelőtlen állattartókat. Az állatvédőszervezetek hetente koboznak el állatokat a felelőtlen állattartóktól. Látszik, hogy fingod nincs a témához, de belekotyogsz.
Köb Jani
@peterkelemen: Akkor csak nem fogod fel, hogy asz emberek ellen foglalnak vélelmet károsan.
A harapás okát, a kutyánál magában a kutyában meglévő vadságot kel kezelni, hogyan, mi módon, ezzel kellene elsődlegesen foglalkozniuk. Az állattartás az törvényileg meghatározott, felelősséggel történik, vagy felelőtlenül akkor a törvénynek kell érvényesülnie és nem az állatvédőknek tőrvénykedni.
evacica
Biztos a Gyurcsány bérelte fel! Egyébként még a kutyának is több esze van, tudja ki az igazi ellenség!!!
nezelodo
A karihal nem lehetett a tettes, az csak az Orbán kukacára harap rá,,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok