Tuzson Bence kormányzati kommunikációs államtitkár szerint a választás igazi tétje az, hogy Magyarország magyar marad-e, vagy elözönlik a migránsok.

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint az áprilisi országgyűlési választás lesz "az igazi döntés" a migrációról, hiszen ott válik el, hogy bevándorláspárti, gyenge, Magyarországot megvédeni képtelen kormánya lesz az országnak, vagy marad a népmozgás megállítását célzó kabinet.

Egyre nyomja a kormány, hogy a választás a migrációról is szóló döntés lesz

Fotó: tuzsonbence.hu

Tuzson Bence az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában elmondta: semmiképp nem jelenti Európa védelmét és a határok megvédését a szervezett bevándorlás. Hangsúlyozta, hogy a migrációt szabályozó uniós szisztéma, a dublini rendszer tervezett reformja irányított, állandó betelepítést tenne lehetővé.

A Kossuth rádió 180 perc című műsorában az államtitkár arról is beszélt: a napokban adta oda Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Unió soros elnökségét betöltő Bulgária kormányfőjének azt a javaslatot, amelynek lényegi eleme, hogy a határvédelmet mindenképpen biztosítani kell, és ha erre egy ország nem képes, akkor "húzzuk eggyel beljebb a schengeni határvonalat", így biztosítva az EU védelmét.

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Mutassanak már egy olyan migrácsot aki kis hazánkban akar élni. Kivéve az 1300 befogadottat és a 20 000 letelepedési kötvényt vásárlók. Ezek közül hányan is élnek itt? Ezekből is mutassanak be néhányat. Ha meg nem megy, akkor csak néphülyítés. De bevesszük, illetve sokan beveszik. Megérdemeljük. Csak ennyiti tudnak, de látjuk van rá vevő.
kereső
Nem kérhlek alássan! Nem arról, arról szól.Arról szól: "rabok legyünk,vagy szabadok,ez a kérdés válasszatok!"
tudode
Érthető, hogy T. Bencze kénytelen NYOMNI A SÓDERT, mert nem csak az országnak, NEKIK IS JÖN a választás, aztán ha mégis GYŐZ a vezérük rettegnek a SICC-től. emiatt ÁT KELL PROGRAMOZNIUK az agyukag O1G-re. (L.: Navracsics: Soros a kampány része)
L.
.
Az a tétjük, hogy SZÓCSŐKÉNT,, ha nem nyomják a MIGRÁNS MANTRÁT, passzra veri őket az, aki ÜZLETET CSINÁL még a menekült ügyből "is", a Charlie Hebdó óta, miközben NAPVILÁGOT LÁTOTT az, hogy az Állampolgársági, és Menekültügyi Hivatal a rájuk vonatkozó jogszabálynak megfelelően teszi a dolgát, (befogadva 22 ezer, 1 ezer kurd, stb. stb.)
.
Nincsenek IRIGYLÉSRE MÉLTÓ helyzetben Gorbán közvetlen közszolgái "sem", mert nem csak a tudásukat, (ha van), a tudatukat, a LELKÜKET IS MEGVETTE!!!
Clavigo
@Shikari: Téged ki kérdezett román cigány ??
Zeta
A "migracióról", meg a szabadlábról!
Lepényleső
Az államhatalomba migráltaktól kell megszabadítanunk az országot ugye? Köszönöm az
útmutatást Bence.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.