Országjárásba kezdett Orbán Viktor, amely során lopni saját bevallása szerint nem akar, de közös fényképpel mindenkit szívesen megajándékoz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Hála és köszönet. (És egy jó képkeretező?)
Madácsi Pali
Remélem nem veszik meg a "mosógépét"! Úgy sem tudja kimosni a sz@rt amit ŕánk zúditott. Pl a hívői megtagadják az evangéliumot, keresztények akik elvetik Isten nézeteit, rablók akik törvénybe iktatják a lopást, honatyák akik alaptörvénybe kívánák foglalni az emberi jogok korlátozását, akik szerint a nemzetbizonsága alább való mint a soros cirkusz. A propagandisták akik szerint a szocik által 20,4 ezer milliárdra hizlalt államadósság több mint a jelenlegi kb 33,15 ezer milliárdra "csökkentett", a 2.2 millió Fidesz hívő aki többet érnek mint a maradék 6,1 millió magyarul beszélő ember, aki itt él. Ezért hajrá magyarország! Szavazz a Fideszre, mehetsz a levesbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.