Az üzetassszony ennyiből koordinálhatja világháború 100. évfordulójával kapcsolatos megemlékezéseket, rendezvényeket, ismeretterjesztő programokat.

(Forrás: 168 óra)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Shikari: Milyen többségről beszélsz? Az ország 2/3-ának elvesztése meg köszönhető az olyan szarházi vezetőkre akik jelenleg is vannak.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maszk
Innen kitörölték a hozzászólásomat, mert túl kemény volt (?), a látszat ellenére kicsit sem tisztelt szerkesztők.
Tényleg ezt a szukát véditek, aki asszisztál egy ország teljes szétcseszéséhez?
schmit mária egy pária, aki kurva ronda nőként (külalak), és kurva ronda emberként (belbecs).
schmit mária egy sérült ember, aki nem hagyja hogy segítsenek neki, mert túl sok pénze van, és túl geci.
schmit mária, aki képes megnézni a bal szemével a jobb szemét - akár a fején belül is.

Tudod miért hagynak dúlni itt a látszat ellenére kicsit sem tisztelt szerkesztők?
Mert vonzom a bajt.

Elárulok valamit, csak így négyszemközt:
Én nem ilyen vagyok - kicsit rájátszom.
Bár ellenségesnek tűnök, de igazából segíteni akarok.
Ennek a világnak MINDENKÉPPEN vége lesz - csúnyán; és Jézus fogja végrehajtani az ítéletet, de erről egy templomban SOSEM fogsz hallani.
Jézus szeret téged, de ha te nem ismered sem Jézust sem, Jézus Atyját, akkor végül rosszul fogsz dönteni, és végül mész a levesbe.
De van itt valami, amit szintén nem fogsz soha hallani egy templomban sem: Isten a végsőkig elmegy, hogy megmentsen téged, és megpróbál mindent - igen, személyesen veled kapcsolatban, mindent tudva rólad, csak érted -, de ha végül elutasítod Őt, nem tehet mást - Isten nem elítél, az emberek ítélik el végül saját magukat a választásuk révén, Isten csak végrehajtja az ítéletet.

Az az igazság, hogy ez az igazság.
Sajnálom!
namihami
Lehetne vajon bármi olyan veszteséget, vereséget vagy nemzeti ügyet találni, amiből ez a nő ne tudná a saját hasznát kipréselni. Olyan mint a keljfeljancsi és mindig megtalálja a pénzcsapot. Egyszerű, a juttató és a juttatott mindig a nyerésre játszik. És ezért folyton kerül némi pénzecske a közösből.
Eladott Ország
A rombolás és pusztítás nyomait nem lehet Soros-plakátokkal elfedni, amelyek nem mellesleg bejárják a világsajtót és" jó hírünket" keltik. Egy olyan országét, ahol egy frusztrált bűnbanda plakátokon harcol egy 87 éves öregember ellen. Kormányzás helyett. Schimdt Mária, aki minden nyilatkozata, megmozdulása a regnáló hatalom tévedhetetlenségét üvölti, akinek egész gyalázatos pályafutása ámokfutása arról szól, hogy nem tűri az ellenvéleményt. Aki a sajtónyilvánosként hirdetett igehirdetéseiről is kizárja a másként gondolkodó sajtót. Aki munkatársait megalázza, amikor azok szót mernek emelni a dühöngő faszságai ellen, aki mai napig pereskedik egy olyan ügy védelmében, amelynek kapcsán már minden jóérzésű ember szégyenkezve eltakarodott volna a picsába. A Fidesz-kormány és Orbán Viktor milliárdos szekértolója, aki egy színvonalas gazdasági lapból ócska egyenvéleményeket puffogtató párlapot csinált, azzal indokolja a kirobbanó honi vélemény- és szólásszabadságot, hogy még nem zárták be az internetet, miközben mártírt és elnyomott hőst játszik, akit megbélyegeznek és diszkreditálnak a gonoszok.
Nessy
Lehet, hogy száz év múlva kiderül, nem is vesztettünk az I. Világháborúban? Egész Európát, sőt az egész világot megvédtük?
Én már ezen a megállapításon sem csodálkoznék. Hiszen már nincs aki ellent mondjon, a történelmet meg jobban változtatják, mint Orwell hősei 1984-ben!
Eladott Ország
@Nessy: A korabeli világ egyetlen állandó hadseregével rendelkező és gazdaságilag csaknem teljesen önellátó oszmán nagyhatalom előretörése ugyanis csakis szoros politikai, katonai és anyagi összefogással volt megállítható. Európai összefogás a török ellen. 1684-ben megalakul a Szent Liga (Szent Szövetség): XI. Ince pápa alapítja a török Magyarországról való kiűzésére alapító tagok: pápai állam, Velence, Lengyelország,. Habsburg Birodalom ... volt köszönhető.
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: tegnap 14:39; De Kancsal történelemhamisító Mariska, a mai napig nem számolt el a halszagú nóta 50 millájával, hiába kap évente milliárdokat a nagy semmire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél