Az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára szerint a fizetőssé tétel és a privatizáció jellemzi az ellenzéki pártok egészségüggyel kapcsolatos elképzeléseit.

Rétvári Bence szerdán a parlamentben – az ellenzék által a háziorvosi ellátásról és az önkormányzatiság jövőjéről kezdeményezett vitában – azt mondta, ma 546 milliárd forinttal többet költenek egészségügyre mint 2010-ben.

Az elmúlt évek intézkedései közül kiemelte a béremeléseket, a rezidens-, a praxis- és a háziorvosi letelepedési programot.

Úgy fogalmazott: rengeteg javítanivaló van az egészségügyben, de az is vak, aki azt mondja, hogy az elmúlt nyolc évben nem történtek érezhető, látható előrelépések.

A parlamenti államtitkár szerint a minél jobb színvonalú ellátásra az egészségügyben bért emelő Fidesz-KDNP a garancia a "vizitdíjas" MSZP-vel vagy az "orvosexportáló" Jobbikkal szemben.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Bencus! Te nagyokos! A 10X300 forint + kórházban is ennyi, azért volt valami. Nem pusztultak (sajnos így kell írni) emberek a sürgősségin, mert még volt orvos. Nem ezen múlt minden, de sokat segített. Most ingyen van? Paraszolvencia? Néha többet kap az orvos - adómentesen - mint pl.:Bécsben egy fizetős vizsgálat. Számlával. Miről beszélsz? Tisztában vagy vele, vagy csak hülyítesz? Vagy ilyennek születtél?
X-ray
rétvári! Szerinted most nem fizetünk? Ha nem akarunk megdögleni, akkor megyünk a MÁSZEK orvoshoz.
Sámannus
Hé lób@szókám ha nem tudsz jobbat ne pofázzá, mert úgy maradsz. Mindenki tudja, hogy nincs ingyen az egészségügy .Ingyen csak a maffiának van, minden amit elloptok velük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.