Elindította Kerítésbontók című plakátkiállítását a Fidelitas a fővárosban – közölte a Fidesz ifjúsági szervezetének elnöke szerdán. A kiállítást elviszik majd minden megyébe.  A plakátokon azon ellenzéki politikusok – és gondolataik – szerepelnek, akik szerintük kritizálták a kerítést.

Az Ön megyéjében is kiállítják Gyurcsányt, Szélt és Vonát – plakát-vándorkiállítást indított a Fidelitas

Böröcz László azt mondta, azért van szükség a plakátokra, hogy megmutassák, a baloldali politikusok miként vélekedtek a határzárról évekkel korábban és az utóbbi időszakban.

Az elmúlt évek migrációs válsága nem szűnt meg, sőt az előrejelzések szerint a jövőben több millió, akár több tíz millió migráns jöhet Európába a Közel-Keletről és Afrikából – közölte.

Felháborítónak nevezte, hogy a fentiek tudatában is néhány ellenzéki politikus megkérdőjelezi a határzárt. A hatalom megszerzéséért bármire képesek, még arra is, hogy a fiatalok jövőjét veszélyeztessék a kerítés lebontásával

- jelentette ki.

Hozzátette, a plakátokon azon ellenzéki politikusok – és gondolataik – szerepelnek, akik kritizálták a határzárt. Közöttük megemlítette Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét, Szél Bernadettet, az LMP társelnökét és Vona Gábort, a Jobbik vezetőjét.

Ne legyenek illúzióink, ha ez a csapat hatalomra kerülne, akkor egészen biztos, hogy bárki lenne is a miniszterelnök közülük, Brüsszel és Soros Györgyék visszaküldenék a szájkosarat és rájuk csatolnák a pórázt

- fogalmazott a Fidelitas elnöke.

Hangsúlyozta, ki fognak állni a magyar fiatalok jövőjéért, és nem akarnak bevándorlóország lenni.

Az Ön megyéjében is kiállítják Gyurcsányt, Szélt és Vonát – plakát-vándorkiállítást indított a Fidelitas

Kérdésre válaszolva Böröcz László azt mondta, hogy a budapesti Olimpia park előtt felállított tizenegy plakátot elviszik majd az ország minden megyéjébe.

Forrás: MTI

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Shikari: 12:44

Ezek a plakátok szembesítik hazaárulásukkal az érintett személyeket ? Miért ? Eddig nem tudták, hogy hazaárulást követtek el ? ... és most már tudatosul bennük ?
Ugyan már, ez az akció megint arra jó hogy a már meglevő gyűlölködést , még magasabb szintre emelje.

A magyarországi állapotok reális megítélése céljából a Fidesz kormány miért nem plakátozik inkább a 600 ezer kivándorolt fiatalról, az egészségügyi ellátó rendszer katasztrofális állapotáról, az oktatási rendszer szétrombolásáról és legfőképp O. Viktor vejének a csalásáról, ami az évszázad "balhéja" lehet.
Miért,miért, miért nem ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@bakcsubakka: most mondták a tévében, hogy ez a nídermüller nem is való politikusnak...

de jó is lenne, ha én értem félre.
kukac50
@durbincs: Te csak ritkán tudsz normálisan gondolkodni? Én nem így látom a helyzetet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.