Úgy tűnik, hogy a feljelentések megugró száma miatt a Facebook leállította Gyurcsányék gyűlöletkeltő, magyarellenes oldalát. A "Ne szavazhasson, aki SOHA nem élt itt" nevű oldalt elborította a legsötétebb balliberális propaganda, amely a rendszerváltozás után jelent meg a baloldalon. Gyurcsány Ferenc és az általa vezetett párt, a DK legújabb kampányára csak egyetlen jelző használható: szégyenteljes.

Forrás: 888.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem olvasom a 888-at, nem adom meg ezt az oromet a kistetu gfodornak...
Csak eppen elgpondolkodtato, hogy a kampany 3. napjan mar ilyen eszkozokhoz nyul ez a csuti g..ci... Mi johet meg a hajraban?
Simics, borits, mert kulonben nem becezlek ujra!
Aki Én
Szerintem viszont az a szégyenteljes, hogy a MINIszterelnök vejéről egyértelműen kiderült, amit eddig is minden épeszű látott, hogy bűnszervezetben lopja a magyar társadalom, és az európai társadalom pénzét (de lehetett akár Simicska is, az ügy szempontjából mindegy), és a 888 meg társai arról nem tájékoztatják pártatlanul a társadalmat. Vagy kevésbé fontosak, mint a határon túli szavazók?
Akkor most ki a társadalom valódi ellensége???
RonaGyuri
ha rajtuk múlna mindenkit el lehetne ítélni Őfenesége-sértésért! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.