A társadalomnak csak egy töredéke jelenti valójában a sokat hivatkozott kétharmadot. A közélet iránt érdeklődő operaénekes, Ágoston László poharakkal és azokban lévő folyadékkal magyarázta el, hogy mit is jelent a Fidesz "kétharmada", nevezetesen azt, hogy a magyar társadalomnak valójában hány százaléka szavazott a Fideszre.

Forrás: hvg.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Na azt cumizzátok fidesznyikekes elvtársak, ne a közpénzt... Ennyik vagytok, nem többek!
RonaGyuri
ami az egyéni mandátumokat illeti nagyon naivnak tetszik lenni! =))
Aki Én
A szektán kívül mindenki érti. EL KELL MENNI SZAVAZNI!!! És akkor ez nem fordulhat elő.
Sámannus
Ehhez adjuk hozzá, hogy van akiket úgy kreáltak ide, hogy szart sem dolgoznak idehaza, és olyanok, akiket el is üldözött ez a keretén társaság, olyan is van, akinek ha azt mondják szavazz a fütyiszre, és rászavaz, a maradék jó ha 10%. Ez így már azt a határt súrolja, amit úgy hívnak hogy alagút effektus, vagyis ezzel jutottak hatalomhoz a kotonszökevények is, de meg is bukhatnak, mint Napóleon Moszkvánál.
Eladott Ország
Csak menj el szavazni, ennyi az egész és esélyük nem lesz már olyan hülyeségeket beszélnek, hogy majd jönnek a migránsok, akik rovarokat esznek és akkor majd Soros parancsára nekünk is rovart kell ennünk meg ilyenek... közben meg ott gőzölög tibipityu, mint egy rakás szar, a 13 milliárd rátetoválva a homlokára...
kokopelli
..aszongya a Mari néni,aki valami csetreszt kapott a Viktor küldöttjétől,hogy az
egész egy trükk.. meg a Sorostól meg a Gyurcsánytól,mert nem látta,hogy hogy
ment át a piros "komcsi viz" a poharakból egymásba! Libsi fortély,meg szemfény-
vesztés,meg különben is..."a Fidesz megmonta"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.