A Facebook-oldalára feltöltött fényképek és videó alapján Egerben Orbán Viktor segített be Nyitrai Zsoltnak. Több családhoz, de még egy benzinkútra is ellátogattak az aláírásokért. Volt olyan, aki nem hitte el, hogy Orbán Viktor átlépte a háza küszöbét. A járókelők szívesen szelfiztek is Orbánnal. Az utcán találkoztak egy már nem szomjas kukással is séta közben. 

Orbán Viktor Nyitrai Zsoltnak segített Egerben aláírásokat gyűjteni a jelöltséghez. Az útról videó is készült a kormányfő Facebook-oldalára.

A videó elején Orbán közölte Nyitraival, hogy

Egy mosógépet könnyebb eladni, mint téged.

Nyitrai erre így próbálta meg zavartan kivágni magát:

Hát, reméljük, hogy bejön, majd mindjárt megnézzük

Aztán több helyre is behívták őket, fotót készítettek a családokkal. Az egyik házban egy cica is fogadta őket. Mindenhol nagyon örültek nekik. Volt, ahol a teljes család szépen kiöltözve "spontán" fogadta őket a nappaliban.

Az utcán pedig összetalálkoztak Ferenc József kukással, aki őszintén felelt a kormányfő kérdésére.

Mi járatban?

- kérdezte Orbán Viktor.

Hát, ittunk egy kicsit

- szólt az őszinte válasz a kicsit kapatos kukástól.

Forrás: Index, 24.hu, Facebook

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Kinek készítették ezt a videót, miért kellett az angol feliratozás?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
@karma1: Ha van áram, akkor vezetékes víz nélkül is vidáman lehet használni akár Bözsi néni Orbántól kapott hűségalamizsnáját is.
karma1
@terlasz: Nezd, ha valaki, akkor en tudom, hogy ez igy (is) mukodik, mert nekunk nincsen vezetekes vizunk, de van ket 12 ezer literes muanyagtartalyunk, igy meg a legnagyobb szarazsagban is tudunk locsolni, mosni, furdeni, viszont ehhez van egy oriasi felulet, ahonnan a viz esozeskor osszegyulik. Ehhez viszont sehol sem lattam a neni haza korul ilyen tartalyt, de szep nagy uborkakerteszete van. Ha valaki ebbol el, arra nagyon ra kell keszulni. Nekunk most a nyaron minden nap kellett locsolni, zoldseges kertet, viragoskertet, foliasatrat. Nem olyan nagy felulet, mint a nenie, de rengeteg viz elment ra.
Nem hiszem, hogy a neni erre adott volna ki penzt, foleg, hogy a nyugdija nagyon alacsony. (Jo, most erre mondhatod, hogy a gyerekei vettek neki, lehet ragozni tovabb a kerdest, de szerintem az egesz szitu nem volt eletszeru semmikeppen sem).
Nem Veled akarok vitatkozni, csak nezd meg reszleteiben az egesz "spontan" latogatast... A 6 fos faluba megerkezni egy 3 autos konvojjal, a "csak erre jartam, beugrottam" cimu dumaval nagyon piti...
Aztan most is kiderult ugye az, aminek nem szabad lett volna: hogy ki volt a 3 egri "spontan" meglatogatott csalad. Na meg a reszeg kukas...
Nehogyma' egy ilyen szennyes-gennyes pali kepviselje Magyarorszagot kulfoldon?!
terlasz
@karma1: Nincs vitám Veled csak azt akartam mondani, hogy a tusolót egy egyszerű olcsó szivattyú is el tudja látni vízzel, sőt még locsolni is lehet vele, mert a kutakban mindig akad bőven víz utánpótlás.
cikicakk55
@Horizont: tegnap 19:36
Engem is úgy tiltottak ki mindig,hogy soha nem k. anyáztam,semmi emlegetés a szexuális beállítottságról,de ismersz már annyira,hogy én írni sem szeretem mocskos megfogalmazásban a véleményem. A nekem írt mocskos beszólásokra,meg szinte sosem válaszolok.Megjegyzem magamnak ki volt tapló és onnantól nem reagálok arra amit ír. Emberi formában fejeztem ki nem tetszésem,még is kitiltottak.Szerencsére van épp elég weboldal ahol olvasgathatok,írhatok véleményt.Emberek vagyunk,így a beállítottságunk is különböző lehet.Ezért én sosem haragszom a Fideszesekre,de a Gyurcsány pártiakra sem.Ők így látják,én úgy.Konkrétan magát a pártot,vagy annak azt a tagját minősítem akiről a cikk ír. Próbálok szalonképes maradni. Nekem tényleg csak az az érdekem,hogy a gyerekeim és az unokáim biztonságba éljék le az életüket,és jó lenne ha nem kéne a kicsinek is ehhez külföldre mennie.Jó szakmája van,de mint hallottam,2 forint fizetésemelést kaptak.
cikicakk55
@rohács1926: ma:2:41
Tudod az ezzel kapcsolatos hírek azért bosszantanak,mert pont a Soros terv népszavaztatásánál,a kérdőíveknél konkrétan én magam is töltöttem ki 3 ívet a családom tagjaiét, az email címemre érkezett lehetőségre is 3x válaszoltam( sajnos nem volt több időm,de van ismerősöm aki 10-nél több emailben elküldött kérdőívet is vissza küldött és nem a kormány szájíze szerintit.Benne voltam abban a csapatban is akik a kukákból halászták ki a még használható kérdőíveket és küldtük vissza.Azt még elhiszem,hogy 2,4 millió érkezett vissza,de azt nem,hogy mindegyik a Soros terv ellen szavazott volna. Ha az igazságot írták volna le,akkor kb,1,2 millió jön ki talán.Sajnos ha az április 8-án történő szavazásban is ennyi kiskapú lesz,akkor mehet akár az összes bizonytalan is,akkor is a FideSS fog nyerni. Orbánnak túl nagy veszteség lenne már ha buknak.Nem csak a hatalmát,de a szabadságát is elveszítené.
Itthon vagyok.
@Desischado: Durva vagy. Nótaszó:www.youtube.com/watch?v=gNXeiRBO-Ws, a jóbarát irónia, utána jöhet, aminek jönnie kell. Ásó, lapát, villa - nincs jelentősége. Ami kéznél van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.