A bizalom a legfontosabb kötőerő egy nemzet és katonái között – mondta Áder János államfő a Magyar Honvédség 170 éves évfordulója alkalmából rendezett gálaesten, szerdán.

Áder: a bizalom a legfontosabb kötőerő egy nemzet és katonái között
Fotó: Bruzák Noémi/MTI

A Magyar Honvédség születésének emlékévében azt kívánta, hogy mindig legyenek, akik hivatásuknak választják a haza védelmét, és megszolgálják a beléjük vetett bizalmat.

A honvédség főparancsnokaként Áder János méltatta azt is, hogy jelenleg tizennégy országban vannak jelen katonáink, hogy teljesítsék a szövetségesi kötelezettségeinket.

"A honvédség tagjai eddig mindenhol megmutatták, hogy a magyarok tudására, elszántságára és áldozatvállalására számítani lehet"

- fogalmazott a köztársasági elnök.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
itt sokkal inkább az uralmon lévők és a pártkatonák együttese funkcionál! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@nevemnick: Azt én Matolcsy egyszemélyes paranoiájának tudom be. Ők sem számoltak vele, hogy mekkora egy jámbor fajta az ellenzék. Több és nagyobb ellenállásra számítottak válaszul arra amit csinálnak.
lópicigáspár
Milyen bizalomról beszél ez a félnótás káder? Alkotmány szétbarmolva, szolgálati törvény elsöpörve, korengedménynek lőttek! Majd amikor a 64 éves őrmester szalad a csatatéren ugye te barom!!!
nevemnick
@human: na ja, viszont a házőrség, és a kirendeltek mellett saját személyi őrséget felállítani, ezt minek tudod be?
:D
human
@nevemnick: Amiről én beszélek olyan lesz mint az SS. Több száz főből fog állni. Olyan emberekből akiket Kubatov szokott a piszkosabb ügyekre felbérelni.
desiro
Tegnap e fitymaszos f@sz gyűjtött a hendének aláírást, testőr kísérte.
Fosnak a pribékek. Az is érdekes volt, hogy teljesen más formátumú volt az ív mint amit mások használtak. Lehet ez volt a kubatov féle?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.