A bizalom a legfontosabb kötőerő egy nemzet és katonái között – mondta Áder János államfő a Magyar Honvédség 170 éves évfordulója alkalmából rendezett gálaesten, szerdán.

Áder: a bizalom a legfontosabb kötőerő egy nemzet és katonái között
Fotó: Bruzák Noémi/MTI

A Magyar Honvédség születésének emlékévében azt kívánta, hogy mindig legyenek, akik hivatásuknak választják a haza védelmét, és megszolgálják a beléjük vetett bizalmat.

A honvédség főparancsnokaként Áder János méltatta azt is, hogy jelenleg tizennégy országban vannak jelen katonáink, hogy teljesítsék a szövetségesi kötelezettségeinket.

"A honvédség tagjai eddig mindenhol megmutatták, hogy a magyarok tudására, elszántságára és áldozatvállalására számítani lehet"

- fogalmazott a köztársasági elnök.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
itt sokkal inkább az uralmon lévők és a pártkatonák együttese funkcionál! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
itt sokkal inkább az uralmon lévők és a pártkatonák együttese funkcionál! =))
justhpeter
A legjobb főparancsnok. Amit ő tud a hadtudományokból azzal nem ronthat el semmit.
Béla333
Miféle bizalomról pimpog?
Ő osztja az észt és az erkölcsöt?
Egy vakondkereső?
Zeta
A honvédség talán igen, de a vezetői azok nem!
kokopelli
Az édesanyád szabad testnyílása! 23 hónapot húztam le és az alhadnagyi rangom
arra volt jó,hogy a többhetes továbbképzésre majdnem ráment két szemeszterem,
az utazások miatt (3x hetente Pestre Sz.Fehérvárról és vissza)És mit ért az egész!
Semmit,mert utána nem is hallottam a seregről! Hülye barom bokorszájú,hogy ß@r-
jak a bokrodba! :--((((
kokopelli
U.i.: ..még jó,hogy nem kellett Kazachsztánba mennem lövöldözni a játékrakétákkal!
Régi csöves elektronikával felszerelt elavult vezérlésű "játékszivarokkal"!
Lepényleső
...csakhogy a bizalom nem nő,ha a katona urai kedvére a nemzetre lő? Honnan származik ő? Egy tő,a bán s ő? Hozzávetőleg még néhány 100 ezer fő?
tudode
Oly annyira "NŐ/CSÖKKEN" a biz-alom pártja és kormánya irányába, KÖZJOGI MÉLTÓSÁGA birtokában már rég FELOSZLATHATTA "volna" a ZÜLLÉS HÁZÁT!
Pöpec
Még mindig vaddisznók uralják a Sándor palotát.
Inkább menne havat lapátolni, annak legalább volna értelme és haszna.
Pöpec
Hasonló lózungokat én is tudnék mondani tucatszám. Ha jobban megnézem, durbincs szövegét adja vissza, csak kiszedték a kérdőjeleket... :-)
human
Ha hatalmon marad a fidesz, akkor ki fognak alakítani egy külön katonai egységet, ami a párthoz hűséges katonákból fog állni. A hűséget magas fizetéssel, fizetésen kívüli juttatásokkal és a törvény előtti büntetlenséggel fogják megvásárolni. A feladatuk az lesz, hogy olyan helyzetekben vessék be őket amihez átlagos katonának nem lenne gyomra. Még ez előtt átveszik a hatalmat a bíróságok felett, az önkormányzatok maradék önállóságát is elveszik, ellehetetlenítik a civil szervezeteket, felszámolják a maradék ellenzéki médiát. Ha ezekkel végeztek, az erő korszaka után az erőszaké jön.
human
@nevemnick: A választási iroda kopaszaira, a liget védők táborára támadókra, az egy darab civil szervezet női vezetőjéért kiküldött tucat készenléti rendőrre, a Tibetért tüntető falhoz szorítására gondolsz? Igen, ennél sokkal rosszabb lesz.
nevemnick
@human: csak az utóbbi ,,állami", ,,banki" lőszervásárlásokra gondolj. Pl. miért kell a rőzsebajszú frissen felállított díszhuszárainak jó pár százezer különböző lőszer?
human
@nevemnick: Azt én Matolcsy egyszemélyes paranoiájának tudom be. Ők sem számoltak vele, hogy mekkora egy jámbor fajta az ellenzék. Több és nagyobb ellenállásra számítottak válaszul arra amit csinálnak.
lópicigáspár
Milyen bizalomról beszél ez a félnótás káder? Alkotmány szétbarmolva, szolgálati törvény elsöpörve, korengedménynek lőttek! Majd amikor a 64 éves őrmester szalad a csatatéren ugye te barom!!!
nevemnick
@human: na ja, viszont a házőrség, és a kirendeltek mellett saját személyi őrséget felállítani, ezt minek tudod be?
:D
human
@nevemnick: Amiről én beszélek olyan lesz mint az SS. Több száz főből fog állni. Olyan emberekből akiket Kubatov szokott a piszkosabb ügyekre felbérelni.
desiro
Tegnap e fitymaszos f@sz gyűjtött a hendének aláírást, testőr kísérte.
Fosnak a pribékek. Az is érdekes volt, hogy teljesen más formátumú volt az ív mint amit mások használtak. Lehet ez volt a kubatov féle?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.