Andy Vajna filmügyi kormánybiztosként joggal büszke a magyar filmek kiemelkedő teljesítményére, el is utazik az Oscar gálára, az egyesült Államokba, hogy személyesen kísérje figyelemmel a magyar esélyes film sorsát. Enyedi Ildikó fimje, A Testről lélekről bekerült az 5 legjobb idegen nyelvű film közé: egy chilei, egy libanoni, egy orosz és egy svéd alkotással lesz versenyben a díjért, amelyet a phjongcshangi téli olimpiai játékok miatt a szokásos február helyett március 4-én adnak át Los Angelesben, 90. alkalommal. Andy Vajna most ezt üzente a Twitteren: "A hét közepétől Los Angelesben izgulok az újabb magyar Oscarért. Remélem, zsinórban harmadszorra is sikerül elhozni az aranyszobrocskát. Hajrá, Testről és lélekről! "

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erosen fogom nezni a marcius 4.-i atadast, ugyanis mar a tavalyin sem sikerult kozos kepet posztolnia Nemes-Jelessel a galan,...
Mintha nem adtak volna meg neki az amerikai vizumot...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@lampa laz: bingó! ezt nem mertem leírni...de könnyen lehet(hacsak nem vajazták le)
papa.49
@wagabund: Sajnos nem a Gestapo ))))))))))))))))))
maszk
Csak egy vén geci vagy.
Nem te írtad a forgatókönyvet, nem te rendezted a filmet, nem te játszottál bármilyen szerepben is.
Ha megfigyeled a díjnyertes filmek témáját, hangulatát, akkor látnád, hogy pár éve mégis a lázadás éve van - persze nem úgy, ahogy orbán gondolta, és nem a te pénzed miatt, hanem pont ellenkezőleg, a diktatúra motiválja a mondandót, és az érzelmi töltetet.
Az elnyomás sok mindent előhozhat az emberből - a legmélyebb mélységből.
Nagyon sok szépség született a lázadás, a háború, az elnyomás, a leigázás miatt az egész világon.
Miért?
Mert az ember hajlamos olyankor érzékelni a maga valójában, hogy mit is vesztett el (vagy mit vettek el tőle), amikor már elvesztette.
Amíg meg van, nem értékeli, de amikor elveszti, egyből hiányzik - és elkezdi értékelni.
csipetke
Hova tűnt a tegnapi Vajna-Majka balhés cikk?Csak nem idáig ér a keze a vén majomnak?
Ha már Amerikába megy,mindjárt ott is maradhatna nemzet matracával,mert itt a kutyának se hiányoznak.(Story magazin múlt heti szám) Ott azt írják,hogy megy Vajna Amerikába rendbehozni a házasságát.Bakker!Ezt?Minek?Az a lóvé,amit naccsosasszony elcseszett,kaphatott volna a vénember vadiúj,szép,tisztességes,nem betegesen magamutogató asszonyt,nem ilyen Damu által levetett senkit.Azt is írja a lap,hogy Vajnáné fiatal modellfiúkkal múlatja kint az időt,sőt,három és fél millió ft-ért ajándékot is vett nekik.Lehet,hogy mi fizettük a kósza kinti kufircait is?A filmekkel kapcsolatban pedig úgy csinál,mintha ő hozta volna létre mindegyiket,vagy ha a saját pénzét adta volna hozzá.
csipetke
@Desischado: 4:59 Azt hallottam,hogy mikor ideette a fene,a fidesz kifizette az adótartozását Amerikában.Simán el tudom képzelni..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.