Mikor történt utoljára ilyen Magyarországon?

Lemondott tisztségéről Szele-Király Andrea, a Földművelésügyi Minisztérium helyettes államtitkára, ezért megbízatása február 15-én megszűnt – derül ki a 21-én megjelent miniszterelnöki határozatból.

Nem külföldön történt: lemondott a helyettes államtitkár a korrupciós botrány kirobbanása után

Róla akkor volt szó legutóbb, amikor férjének a vállalkozása több állami megrendelést kapott annak a minisztériumnak az intézményétől, amelynek ő volt az egyik vezetője.

Akkor nem válaszolt a sajtó kérdésére, hogy nem tartja-e ezt összeférhetetlennek.

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Csak azért, mert választás jön és nem tudja ki lesz mi lesz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Akármi volt a lemondás oka, első fecske volt ebben a korrupcióval erősen fertőzött környezetben. Ennyivel feltétlen különb a többinél.
Equus
@justhpeter: mentségére szolgáljon: pártutasításra önkritikát gyakorolt. Nem a Gulagon fogja végezni...
Szeparepa2
A korrupciót, azaz az ország náci hazaáruló, tömeggyilkos hatású kirablását, nem lehet megúszni annyival hogy valaki lemond, sem azzal ha megbukik... AZ CSAK A KEZDET, az csak az alap... ezután jön a lényeg AZ ELSZÁMOLTATÁS, A SZÁMONKÉRÉS, A FELELŐSSÉGREVONÁS... EGYIK KÖTÉLREVALÓ HAZAÁRULÓ TOLVAJ PATKÁNY SEM FOGJA MEGÚSZNI!!! Bűntársak, bűnsegédek, bűnrészesek, strómanok, haverok, MIN-DEN-KI, aki csak benne volt egy kisujjával is!!! MIND MENNEK EGYTŐL EGYIG TÉNYLEGES ÉLETFOGYTIG SZIGORÍTOTT FEGYHÁZBA KÉNYSZERMUNKÁRA AZ UTOLSÓ EGYES EMBERIG...!!! Ugyanis kérem szépen, hazaárulásért ez jár, és még örülhet hogy nem lett felkötve!!! Az elrabolt javak pedig AZ UTOLSÓ FILLÉRIG MIND VISSZA LESZNEK SZEREZVE!!! Semmi nem lesz eltussolva, semmi nem lesz eltüntetve, minden kivétel nélkül visszakerül a jogos tulajdonosához, a magyar nemzethez!!! Mindenkitől aki csak egy hajszálra is érintett, gyereke, unokák, haverok, szomszédok MINDENKI, aki csak részesedett az ország kirablásából életfogytigra megy és teljes vagyonelkobzást szenved el... közügyektől már el sem kell őket tiltani, hiszen életük végéig sitten fognak rohadni a hazaáruló rablógyilkos náci patkányférgek a tetves kurva anyjukat!!! És még örülhetnek hogy nem a népharag ítélt... MERT HA ODA JUTUNK HOGY A NÉP ÍTÉL, AKKOR JÖN LINCSELÉS, FEL LESZNEK KONCOLVA EGYTŐL EGYIG!!!
Desischado
Vajon mi késztethette erre? Mert nem a lelkiismerete, az biztos. Az egy fideszesnél hiánycikk! Esetleg menekül a süllyedő hajóról, vagy csak reménykedem?
kukac50
Patkányok ha veszélyt éreznek menekülni szoktak.
Edmond Dantes
Egy lemondással minden rendben van? A pártjától majd megkapja a magáét,ha azt hiszi,hogy kibújhat a cinkosság látszata alól.Mindenki szem a láncban,senki nem lóghat ki !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél