Április végéig kereshetik a kérdezőbiztosok mindazokat, akik a felnőttek alapkompetenciáit vizsgáló PIAAC felmérésbe bekerültek. Az OECD (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet) által koordinált, tavaly szeptemberben indult kutatás a 16 és 65 év közöttiek szövegértési, olvasási, matematikai és informatikai problémamegoldó képességeit, valamint ezek munkaerőpiaci hasznosulását méri fel.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ahogy lendületből a cikk olvasása után odaírtam: érdekes lenne ezt a sajtó munkatársaira is elvégezni. Az eredmény borítékolható: Nagyon kevés kivétellel: buta, műveletlen, tájékozatlan, lusta, de pofátlanul arrogáns a jellemző!
A legfrissebb szuper-blődli (a múltban egyszer-egyszer már előfordult): egyértelműen kitalálták, hogy szemben a tényekkel nálunk körzetekben folyik a választás.és nem - ahogy azt a törvények és a szakirodalom rögzíti (hiába no unortodoxia országa vagyunk) - KERÜLETEK-ben!
Számos esetben (ja ez is az egyik firkász baromság, hogy 4-5 -től kezdve számtalanról zagyválnak) - ahol erre mód van - tettem szóvá, s a legtöbb esetben egyszerűen KITÖRÖLTÉK! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.