A Fidesz alelnöke szerint nem olyan tragikus a sürgősségi betegellátás helyzete. Van egy olyan „velünk született probléma”, hogy minden üggyel szeretnénk szaladni az orvoshoz – így reagált lapunknak Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, amikor a közelmúltban nyilvánosságra került, a sürgősségi ellátáshoz kapcsolódó halálesetekről kérdeztük. – Én például tegnap szögbe nyúltam, és evvel is elrohanhattam volna, de megpróbáltam magam megoldani – említette saját magát jó példaként a politikus. Szóba hozta Vathy Zsuzsa esetét is, bár nem említette a tavaly elhunyt író nevét, csak „bizonyos esetként” utalt a 2017 januárjában történtekre.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak kérdem; van olyan, amihez a pártban nem, ez a retardált barom ért legjobban?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
csak kérdem; van olyan, amihez a pártban nem, ez a retardált barom ért legjobban?
nevemnick
Pedig a VÖRÖS csíkkal nem érdemes szórakozni...

:D
szaboria1
Jó lenne ha egyszer józanul is nyilatkozna a hazug rezsi szilárd.
bakegya
a SZEPSZISSEL EGYENLŐ nálunk ez a pali-kiüthetné már valamelyik keresztény demokrata a szószékről amit az orbán tart fenn ennek a bivajnak-
csipetke
Igen.Németh Sziszinek valóban van veleszületett problémája.Nem is kicsi.Nyilván magából indul ki.
simmering73
Ide hallom, ahogy az agyrágóbogár sikít az éhségtől ennek a retardált baromnak a koponyájában.
csipetke
@nevemnick: 7:31 Elnézted.Az nem vörös csík,hanem narancs köd...:)
nevemnick
@csipetke: ez így igaz, ahogy írod, de én a szeg által okozott vérmérgezésre gondoltam. :D
Nessy
Németh Szilárdnak valóban nem a sürgősségin, hanem ab start a pszichiátrián a helye!Ennyi "univerzális zseni," amennyi a fidesz tájékán előfordul, nem hiszem bárhol akadna! Vagy "Bukfenc mindent tud"?
papa.49
A rezsiszarágyú meg a szögbe nyúlás na ne röhögtess már szarágyú, életedben utáltál dolgozni !!!
Azért bunkó nem árt ha tudod azok akik meghaltak a honvéd kórház sürgősségijén NEM CSUPÁN SZÖGBE NYÚLTAK, KOMOLY BETEGSÉGGEL MENTEK ODA !!!
szép új világ
Nem is tudom, hogy hol olvastam, hogy azt javasolták Budai Gyulának, hogy ne üljön közel Németh Szilárdhoz, mert könnyen összetéveszthetik Őket.
emerencia
Kapartam a falat (képletesen) a fájdalomtól lábizomhúzódás miatt de nem hívtam mentőt. A szomszédom felvilágosított, hogy csak akkor hívjak, ha bizonyos jeleket észlelek. (Szerencsére nem voltak ezek a jelek.) Másnap reggel segítséggel elbotorkáltam nagynehezen a háziorvoshoz. Rendelési időben az asszisztens fogadott. Mondta, hogy szedjek fájdalomcsillapítót és jöjjek vissza másnap délután mert akkor lesz orvos. Már egy icipicit jobb állapotban voltam mire az orvos színe elé kerültem. Megkérdezte, hogyan gyógyítottam magam. Felpóckolás, jegelés. Ennyiben maradtunk. Nagy mázlim van mert szabin vagyok, még két napom van meggyógyulni. Még fáj kicsit de ezt már remélhetőleg ki fogom bírni a hatvankettedeik évemben a munkahelyemen. (11 óra járómunka, nehéz tárgyak mozgatása, stb.+1 óra munkaszünet, csak ekkor szabad leülni.)

"Köszönettel" tartozom a Bajnai kormánynak, hogy 2009-ben még az ötvenen felüli embereknek is több évvel meghosszabbították a nyugdíjkorhatárát és a FidedeSS-nek, hogy számunkra kőbe véste azt! (Egy kiváltságos belmagyar, ill. egy soha Magyarországon nem élt és adót nem fizetett réteg kivételével.)

Mi többiek, akik itt éltünk/élünk, dolgozunk, adókat és járulékokat fizetünk minden megkeresett fillérünk után évtizedekig, átvészeltük a szerény lakásainkra kivetett kamatadót miközben másfél millióan az utcán voltunk a rendszerváltás után, még idősen is "boldogan" hozzuk az újabb és újabb áldozatot a felsőbb társadalmi osztályokhoz tartozó hazai és a környező országokban élő, ott adót fizető honfitársaink jólétéért.

Ha legközelebb szögbe nyúlok, igyekszem majd elkerülni azt az egészségügyet, melynek fenntartásáért egész életemben jövedelmen jelentős részét áldoztam. Inkább csendben a szobámban kimúlok, ha tetanuszmérgezést kapnék. Attól a pillanattól kezdve ugyanis megszűnök tb. és nyugdíjjogosult lenni, melyet az illiberális munkaállami alaptörvény egyébként sem garantál.

Értem, értünk, nem fog jönni a vip mentőhelikopter egy esetleges...
emerencia
@emerencia: folyt: szövődmény esetén...
magyarbakancs
Német úr!
Mi a köze van önnek ,hozzá ki milyen problémával megy a sűrgőségire?
Nehogy már ön vagy valamelyik nagy tudású Fideszes eldöntse ki mikkor menjen ellátásért a sűrgöségi osztályra.
csipetke
@nevemnick: 7:52 Hogy ez az ember kapcsolatba került egy szöggel?Hát ez bennem fel se merült.Nem dolgozott világéletébe,azért van már vágómarha-súlyban.Hogy mit mond,az más kérdés,Igazat ritkán,f@szságot és hazugságot annál többet.Nem az eszéért tartja a fidesz...
Rozsdás szög?!Biztos a Soros dugta oda a keze alá...:)
papa.49
@csipetke: Dolgozott kb 1 évig a volt Csepel Művekben marósként, de talán eltanácsolták, meg a seggnyalás könnyebb ,,munka,, volt !!!
csipetke
@papa.49: ...és mikor járt egyetemre?Mert valahol olvastam,hogy járt,de lehet hogy csak Kósa mama malacainak vitték az egyetemi menzáról a moslékot.Mert ha valóban lenne egyetemi végzettsége,akkor el tudna mondani legalább két mondatot értelmesen.De erre még nem volt példa.
papa.49
@csipetke: Állítólag beiratkozott, aztán gondolom a könyveken aludt, a jelenlegi tudását így szerezte ))))))))))))
csipetke
@papa.49: Ez tisztán látszik.De szerintem az Ecserin vehette a diplomáját,ha van neki,abban az időben lehetett venni nem is túl drágán
papa.49
@csipetke: Most gondolj csak bele már az is kiderült hogy a ,,nemzeti vejkónak,, is csak érettségije van, csak hazudta a jogi diplomát, amit el is hiszek, mert a ,,fanyűvéshez,, ennyi pont elég )))))))))))))
Perwool
Te nagyon hülye Német, mégis hova menjenek a betegek? Templomba a paphoz?
maszk
Én azért érzem különösen undorítóan kegyetlennek ezt a beszólást, mert sok kollégám ment el idő előtt (az ötvenes éveiben), pont azért, mert a teljesítménykényszer miatt akkor se mentek orvoshoz, amikor kellett volna. Volt aki kisebb szívinfarktust lábon hordott ki (aztán meg is halt) - érted ezt???!!!
Ez a mocskos zsírzabáló, akinek ingyért van az orvosi ellátás (a pénzes extra is ingyen), és a két éve várakozót is megelőzi a sorban, ha úgy alakul, ilyen mérhetetlenül cinikusan nyilatkozik?
Aki ezekre szavaz, az bűnös !!! !!! !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.