Ugyan még dolgozik bennem a vírus, de ezt muszáj kiírnom magamból. Sokan tudják, hogy egy kis faluban születtem, ott is éltem több mint 20 évig, majd a hosszú vándorútra indultam, sok féle tervvel, de rovar csócsálás nem szerepelt benne.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Nem vagyok sem bogár se rovarevő de ha az kell a cigus fecalicus és bandájának elzavarásához, akkor nyilvánosan vállalom a bogár és pirított sáskaevést!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a helyzet az, hogy nem kell sem tücsköt, sem bogarat enni, elég lenne a maszlagot nem fogyasztani! =))
dr. prédikátor
Nem vagyok sem bogár se rovarevő de ha az kell a cigus fecalicus és bandájának elzavarásához, akkor nyilvánosan vállalom a bogár és pirított sáskaevést!!!
peterkelemen
Már ettem rovarokat Ázsiában grillezve chili szósszal. Egyáltalán nem rossz enyhén csirkeszerű ízük volt. Állítólag egészségesek.
nevemnick
Ahhoz, hogy ezt az izét elzavarjuk, én vállalom, hogy a választásig minden másnap háromszor pacalpörköltet eszem, és a közbeeső napokon pedig töltött káposztát.
A rovar fejadagomat meg szeretettel átadom a regnáló kormány ellátásához a Blaha téri ételosztásokhoz
karma1
Nalunk vannak olyan farmok, ahol nevelik az eheto bogarakat.. En meg nem ettem, de az a helyzet, hogy ha tetszik, ha nem, elobb-utobb az emberiseg szamanak novekedesevel a bogarakat, rovarokat is be kell iktatni a menube - valoszinuleg ez nem lesz kivansagmusor senkinek sem.
Kulfoldon vannak ilyen tucsok-bogar etelbarok, es ott FEHERemberek esznek ilyesmit, a sziriai es egyeb menekultek koszonik, de ok maradnak a csirkenel, birka-es kecskehusnal, marhahusnal.
Szoval a fazekas elvtars olyan hulye, hogy meg csak nem is tajekozott a vilag agraripari hireirol, plane felepiteserol.

A rovarok-bogarak pedig rendkivul egeszsegesek, mert tele vannak proteinnel, es feherjevel, csak azert utasitjuk el, mert eddig meg nem volt sok ismeretunk rola.
dr. prédikátor
@nevemnick: Mikor főzöl pacalt???Mert szeretem!!!
nevemnick
@dr. prédikátor: öt napja volt, de szombaton a barátom szülinapjára pacal-csülök kombináció lesz a szomszéd faluból 5 kilós friss, kemencében sütött házikenyérrel. :D
Nessy
A politikusaink összehordanak tücsköt. bogarat, és igyekeznek "megetetni" a zemberekkel. Nem kevesen vevők rá! Nem kell hozzá migráncs. A rovarevés , ha jól tudom,első sorban Ázsiában divat, ahonnan állítólag származunk!
dr. prédikátor
@nevemnick: MEGYEK!!! mehetek??? Imádom a pacalt , ha kicsit csíp!!!
nevemnick
@dr. prédikátor: összehozhatjuk, május közepe-végén, amikor már a szabadban tudok főznünk haveri körben, egyik hétvégén, egy kis erdei házikónál. (felírtam)
Nessy
@nevemnick: Jöhetek én is? Légy szí!!!
kokopelli
Ki a farok akar "fidesz proteint enni"?Zabálják fel egymást a fideszesek!
Még rovarnak is kevesek a "müll-ládák"! ;-)
nezelodo
Ez a fazekas, ha ekkorát tudna alkotni a szakmájában, mint ez a bogárevő baromság, már Brüsszelben szabályozná a sáskalábak görbületét, de hát egy sánta malacot nem lehet rábízni (hát még az elhazudott afrikai sertéspestis megakadályozását) Az eddigi leghíresebb ténykedése a zongorakíséret volt egy szüreten a traktorfordulóban, a szőlőtábla végében.
Jobb ha nem nézi tovább a bogárevő celebeket, mert pont ő fog rákényszeríteni bennünket, amekkora lúzer!
lusta
@nevemnick: Csóré Bandi bátyánk,, törzsőrmesterünk szerint a tökéletes és igazaán isteni pacalt egy napig kell váltott vízben előfőzni, majd utána elkészíteni.
Szmély szerint imádom minden formájában. Pörköltként ugyanúgy, mint levesként. A világ különböző részein igyekeztem a helyi sajátosságoknak megfelelő ételt fogyasztani. Sajnálatos, hogy ez a muksó lehet egy mezőgazdasági miniszter, akinek fogalma sincs, ahogy karma1 írj, a világban milyenek a mezőgazdasági lehetőségek. Csak egy apróság, még nem is olyan régen a strucc farmok még az elképzelhetetlen kategóriába tartoztak errefelé.
magyarbakancs
@Shikari:" Az Orbánkergető szerevőknek nem újdonság a rovar!"
Nehezére esik a Fidesz hívőknek normális emberi hangon írni,beszélni?
Vagy önöknél Fidesz hívőknél elvárás,hogy mindenkit lenézzenek ,kritizáljanak ,és trágárul beszéljenek.?
magyarbakancs
@nevemnick: Imádom a pacalt én is.
amennyiben még akad hely a társaságban betársulnék egy kis pacal élvezeti alámerülésbe.
magyarbakancs
@Shikari: Figyeljen tisztel honfitársam.!
Fogalmazzon már valami emberi és nem bántó hangon.
Én se irkálok sértő dolgot Orbánról,se a Fideszről.
Pedig el se tudja képzelni ,hogy menyire utálom önöket.
De moderálom magam és óntól is elvárom.
kukac50
Fazekas Sándor is beállt a hülyék táborába,meg akar felelni Orbánnak. Egyszer már nagyon billegett a széke ezért beszél hülyéket.mert szeretne még földműves miniszter maradni.
Ne trücsköt bogarat skorpiót beszéljen hanem Kis Szilárdról aki Orosz vízum gyáros volt és utána az Ő keze alatt lopta a napot. Nem kell félni a bogár evéstől, mert az nem lesz Nálunk.
Külömben van egy 1780- as szakácskönyvem varjú leves teknős leves és hasonló receptekkel. Ha szükséges közzé teszem a receptet addig meg mindenki egyen azt amire telik .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.