Elvándorlás, apátia, kiábrándultság, az oktatási rendszer helyzete és magyarok, akik emigráltak – ezeket a kérdéseket járták körbe a kilencedik Magyar Nemzet Szalon résztvevői, Andor László volt uniós biztos, Szelényi Iván szociológus és Róna Péter közgazdász.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugyan mar, mit kell itt a gittet ragni? A fiatalok - es a kozepkoruak is - azert mennek el, mert a jovojuk egyaltalan nem biztos, a masik pedig, hogy nem akarnak semmilyen diktaturaban sem elni. orban pedig nem csinal semmi mast, csak a diktaturat epiti, az elmult 7 evben meg az elejen lassabban, szemermesebben, de mara mar felgyorsulva, miutan mar megalkotta a korrupciot VEDO torvenyeit, minden fontos pozicioba fideszest ultetett, es hizik a svajci bankszamlaja, mert Brusszelben annyira hulyek az emberek, hogy meg mindig adnak neki...
Nessy
A fiatalok ma lázadás helyett fogják a bőröndöt, és elmennek, ahol hosszútávon biztosabb a jövőjük, mint idehaza. Ma még nyitottak a határok, ma még el tud menni. A pénz mellett az itthoni mesterséges feszültség, a fokozódó gyűlölködés, a lopakodó diktatúra is a távozás mellett szól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.