Németh Szilárd közösségi oldalára posztolta, hogy a mai nap nem akármilyen, meghívására Magyarországra érkeztek a lengyel, a cseh és a szlovák védelmi bizottságok tagjai, vezetői. “9:00-től közös konferencia keretein belül fogjuk egyeztetetni a V4 együttműködés további lehetőségeit ezen a területen is. A konferencia sajtónyilvános részét élőben fogom közvetíteni!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Szsiről ugrott be:
Nem éppen entomológia

Rezsi Sziszi minapi jópofáskodása kapcsán ugrott be ez a régi anekdota

Az az igazság, hogy már a derék Józsi-bácsi utód sem volt piskóta, de a párt esze még rá is tett egy lapáttal. Igen arról van szó, hogy arról érteleztek, no meg nyilatkozgattak, hogy mivel etetné a népet – szerintük – az galád Soros. De most hagyjuk, ahogy azt is, hogy ők mivel etetik a népet.
Szóval az anekdota:
Nem tegnap történt a diploma utáni első hivatalos munkahelyemen. Az egyik kolléga, akiről közismert volt, hogy nagyon rosszul élnek a feleségével, rákapott arra, hogy csak úgy emlegette: az én kis bogaram! Az egyik ko9lléga, aki jó barátja volt és tapasztalatból is tudta a dolgait, elunván a sok én kis bogaram így, én kis bogaram úgy dumát, kérőre vonta: mit idétlenkedsz itt a te bogárkádról? Hisz mindenki tudja, hogy úgy éltek, mint a kutya és a macska állandóan marjátok egymást! Vagy megváltozott valami? Mire a férj: semmi, de a tetű is egy bogár, nem???

Ja – nem tartozik a tárgyhoz – egy vicc a házasságról: Úgy élnek, mint a galambok; hol az egyik repül a sarokba, hol a másik! =))
csipetke
...És ezt hogy kell elképzelnünk?Szerződtettek mellé egy értelmesen beszélni tudó tolmácsot?Mert Némethsziszi magyarul sem tud értelmesen beszélni,őt fordítani,embert próbáló feladat lesz.
Azon gondolkodtamhogy Németh hablatyolása kire is hasonlít?Aztán csak az ugrott be,hogy amikor az utcán részeg embereket hallunk "beszélgetni",se füle,se farka,és baromi értelmetlen.
Nessy
Ennyire semmibe veszik a konferencia résztvevőit, hogy Sziszi a "fővédnök", és a téma előadója, moderátora,egy személyben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.