Rátaláltunk a megfejthetetlennek tűnő jelenség miértjére! Érthetetlennek tűnt, hogy a nap, mint nap feltárt disznóság ellenére miért tart ki az alap szavazóbázis fideszes a korrupciótól hemzsegő párt mellett. Eddig!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az ide rondító fun-ok esetében ez nem játszik, ők tényleg ilyen Sziszi-másolatok! =))
Aki Én
Nem akarok senkit megbántani (dehogynem), de bármerről közelítjük meg a kérdést, a válasz teljesen egyértelmű: OSTOBASÁG!
Mondhatnánk, hogy az informálatlanság, félretájékoztatás is lehet az oka, de ma már ez kizárt. Még évekkel ezelőtt, ha valaki megtért, és jó fideszesből nyitott szemű kritikus lett, akkor mondhattuk, hogy tájékozatlan volt, de idővel tájékozott lett, megértette mi folyik körülötte.
Viszont ma, mikor a korrupció és a hazudozás eddig nem ismert szintre lépett, ráadásul a suttyóságból eredően átlátszó, sok esetben bizonyított, már nem mondhatjuk, hogy valakihez nem érnek el a hírek. Elérnek, csak nem képes megérteni, értelmezni, tehát baj van az értelmi képességeivel.
Itt is vannak ilyenek. Olvassák a híreket, tényekkel alátámasztva elmagyarázzák, mégis hazugságnak mondják, nem látják az egyértelmű összefüggéseket, ferdítéseket, ostoba hazugságokat, mellébeszélést.
Erre nincs más magyarázat, mint a nagyfokú ostobaság, butaság.
Csak buta ember képes kizárólag a szeretett vezetőnek hinni a saját szeme helyett.
Peller Anikó
@Aki Én: de vannak olyanok is akik akár ezer forintokkal is jobban járnak mint a komcsi rendszerben. A millió forintokról nem is beszélve.
Aki Én
@Peller Anikó: Ennél komcsibb rendszer nem volt. Az érdek egy másik kategória. Azt még meg is lehet érteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.