Egyetértés volt az Európát sújtó migrációs válság természetét és kezelési lehetőségeit illetően Orbán Viktor miniszterelnök és Václav Klaus, Csehország korábbi államfőjének megbeszélésén csütörtök délelőtt az Országházban – tájékoztatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-t. Václav Klaus abból az alkalomból érkezett Budapestre, hogy szerdán bemutatták Jirí Weigllel közösen írt könyvét; a Népvándorlás – Útmutató a …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maszk
Oké, kimondtad ezredszerre is.
és ki a faszt érdekel?
Magyarország határa le van zárva, akik átlógnak azt is elkapjuk (igaz nem az erre hivatott határőrök, hanem a szerencsétlen kivezényeltek).
EZ EGY MONDAT, te köcsög orbán!
Már kimondtad ezerszer (!), már mindenki megértette ezerszer (!), miért kell kimondani ezer egyszerre is?
Te tényleg ennyire hülyének tartasz másokat, vagy minden reggel elfelejtetted bevenni a cavintont?

Akkor most haladhatnánk előre, és rendbe tehetnénk pl az egészségügyet?
El kéne kezdeni kormányozni az országot - vagy képtelen vagy rá?
maszk
Én csak annyit tudok, ha úgy végezném a munkámat, mint te ganaj orbán - munkavállalóként már régen kirúgtak volna, vállalkozóként, meg már régen csődbe mentem volna.

Én törvénybe foglalnám, hogy egy miniszterelnök-jelölt, minimum 10 évet mutasson fel dolgozóként, vagy sikeres vállalkozóként.
Ne egy népen kezdjen el kísérletezni, orbán (emberek, emlékeztek rá, hisz orbán megmondta, hogy kísérletezni fog rajtunk - amikor ezt ki merte kimondani, azonnal lángba kellet volna borulni az egész országnak, de a magyar még ezt is beszopta, és tűrte - orbán kísérlete sikerült, amivel felméret, hogy mit bír el a magyar, ti meg kísérleti ÁLLATKÉNT asszisztáltatok ehhez...), mengele pszichotikus reinkarnációjaként.

Bocsánat, nem megsérteni akarok senkit, csak...
Pálinkás Pál
@kereső: Valóban nem mondja senki??? az utóbbi hónapok eu kommunikációji nem ezt erősítik meg...könnyíteni a családegyesítést...kiterjeszteni a menekültstátusz fogalmát..ezek valóban tisztára arra utalnak hogy próbálják otthon tartani őket,igaz??!!És abban sincs igazad hogy aki libsizik ,az Jobbikos vagy narancsmajom...lehet én különleges vagyok,mert egyaránt utálom a fityiszt ,meg a migránsokat is...
kereső
@Pálinkás Pál: Pali egyezzenünk meg,hogy én más lapokat is olvasok,más tv.-t is nézek nem csak az itthonit./mondjuk itthon már jobbára csak a természetfilmeket,meg Nat Geo-t/.
A családegyesitésnél nagyon szelektálnak ám!
A libsi!meg azért nem tetszik,mert legalább annyira "báncsa" a fülemet,mint a Holls cukorka reklámja " az orrodat is tiszticcsa".
Pálinkás Pál
Itthon én is csak tematikus csatornákat...nézek...de sokra mész azzal a nemzetközi sajtóval..ami merkel nyanya irányvonalát követi...abban a Németországban ,ahol eljárást indítottak fészbuk bejegyzések miatt,amelyekben az emberek nemtetszésüknek adtak hangot a muszlim csürhe iránt!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.