Egyetértés volt az Európát sújtó migrációs válság természetét és kezelési lehetőségeit illetően Orbán Viktor miniszterelnök és Václav Klaus, Csehország korábbi államfőjének megbeszélésén csütörtök délelőtt az Országházban – tájékoztatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-t. Václav Klaus abból az alkalomból érkezett Budapestre, hogy szerdán bemutatták Jirí Weigllel közösen írt könyvét; a Népvándorlás – Útmutató a …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
@RonaGyuri: Gyuri ezzel azt akarod mondani, hogy 300 millió kecskebaszóra és 1 millárd tbc-s négerre van szüksége Európának?
nyanya001
@Peller Anikó: Neked szükséged van Orbánra ? Mert elhiszed a baromságait ?
Václav Havel cseh író, politikus, előbb csehszlovák, majd cseh köztársasági elnök, a “Visegrádi Négyek” egyik alapítója és a világpolitikát is befolyásoló európai gondolkodó volt. 2002-ben, immáron 14 éve valami olyasmit látott meg, amit a magyar nép azelőtt nem. Orbán Viktorról az alábbiakat mondta:

“Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is.” (Ezt Hofi Magyarországon úgy fogalmazta meg: “Az a különbség Isten és Orbán Viktor között, hogy Isten nem akar Orbán Viktor lenni”)
Remélem érted miről beszélek !!!
RonaGyuri
@Peller Anikó: a két dolog nem tartozik össze. Mert ez a dagadt törpe randalírozása egy sajnálatos valóság az általad emlegetett számok és emberek csak ennek a bugyuta retardált baromnak az agymenései! =))
Peller Anikó
@nyanya001: Kedves nyanya, hogy jut eszedbe az obrngecit összekeverni a bevándorlással?

Ez két teljesen külön kezelendő dolog. Légyszíves.
nyanya001
@Peller Anikó: Na de engedett be az országba több ezer migránst ?
Részint a kötvényeseket, részint azokat akikről nem beszélnek !
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Azért ugye nem gondolod komolyan???Mennyi parazita zúdult Európára az utóbbi években???Mert haszontalan mind...Aki mást állít,annak ilyen munkásokat,szomszédságot kívánok!!!
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: rosszul tudod, sem több sem kevesebb léhűtő nincs közöttük, mint pl. elsőosztályúnak tekintett dísz-magyarok között, sőt a derék ukrán maffiózok még sokkal rosszabbak. Egyébként az igazi paraziták az orbáni pribékek, aki európai polgárok adóját ellopva pofátlankodnak! =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Ezt azért nem gondolod te sem komolyan,igaz??? Ha csak nem sorolod a cigányokat is a magyarok közé...mert az tény és való hogy azok ugyanúgy ingyenélő here népség,mint a migránsok!!!
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: te honnan tudod? én életem folyamán sokféle emberekkel dolgoztam együtt voltak ilyenek és olyanok is, a legtöbb gondom mégis a kötelezően szeretendő határontúli magyarokkal volt: arrogáns, követelőző, nagyképű viselkedésük miatt. Itthon és és külföldön is mikor együtt dolgoztam velük is. Nem szoktam magyarázkodni, de volt már rá példa, hogy a vendéglátóinknak el kellett magyaráznom, hogy a két romániai az másképp magyar, s nem lenne jó, ha rólunk magyarokról vonna le következtetéseket! =))
Aki Én
Ingyenélő here, kizárólag közpénzen gazdagodó Tiborcokra és Mészárosokra sincs szükség. Ráadásul azok már itt is vannak, és ebben a pillanatban többet ártanak az országnak, mint bármelyik orbánék által beengedett migráns.
Ráadásul itt nincs olyan migráns a több tízezerből, akit ne orbánék csakis orbánék engedtek volna be.
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: ezt most rossz helyre címezted..mert szerintem nincs olyan hogy határon túli magyar...De leírom amit mindenki csak kerülget itt..nincs szükségünk "színes" Európára...vagy ennél is szájbarágósabban mondjam??
kereső
Ki mondta,hogy szükség van rá? Attól még van,és létező probléma, és azzal orbán nem old meg semmit,hogy kijelenti "nincs szükség" rá.Jóhogy ráolvasasással nem próbálkozik .Nem szövegelni kellene,hanem együttműködve az európai tagállamokkal közösön megoldani a problémát.Nem a sorosozással fogja orbán megoldani. És egyedül sem megy!
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: nem kis-pofám mostanság ott tartunk, hogy ha így megy tovább Európa fog ráébredni arra, hogy nincs szüksége orbáni matyarokra!
Pálinkás Pál
@kereső: Nos...akkor sorold azokat a "megoldásokat"' amit az unió az utóbbi években javasolt,vagy elő akart írni...és kis mértékben is megállítaná a vadak beáramlását!!! Szövegelhettek ti itt amit akartok...ez a népség erőszakosan szocializálódott, csak abból ért...bármilyen "libsi"törvényi kötelezettségen csak röhögnek...és ami a szörnyűbb hogy ezt libsikéim nem akarjátok elismerni,inkább kés alá rakjátok a nyakatok!!!
kereső
@Pálinkás Pál: mi a csodáért rajtam kéred számon.Én vagyok Magyarország miniszterelnöke? Nem.Rajta kérjed számon,hogy ne csak a száját tépje,ráadásul,úgy hogy mást beszél itthon,és megint mást a megállitott Brüsszelben.És ne libsizzél már Te is. Ez nem "libsi" kérdés,hanem európa és igy a mi problémánk is. A gépfegyver nem megoldás,70 év béke után.
Pálinkás Pál
@kereső: Sokkal kevesebb áldozattal járt volna ,ha rögtön az elején lelőnek párat,mint hittestvéreik csinálják...elgondolkodnának érdemes-e jönni!!! Vajon miért nem a gazdag arab államok felé veszik az irányt??? ott nyelvi probléma sincs...ja hogy ott semmit nem kapnak ingyen,és ha hőbörög akkor lelövik..valamit tudnak,amit a libsik nem akarnak elismerni!!! és magasról teszek orbánra,mert egy hazug féreg, agyhalott híveinek nyomja csak a dumáját...de akkor sem az a megoldás hogy betelepítenek életidegen elemeket a kontinensre...amíg nem csinálnak összeurópai népszavazást a kérdésről,addig nekem egy libsi se ugasson emberségről...vagy ilyenkor brüsszelieknél nincs demokrácia??? Ez igazán fontos kérdés ahhoz hogy megszavaztassák a kontinens népét...Persze tudom hogy nem fogják,mert a végén kiderülne hogy Európa "rasszista"!!!
kereső
@Pálinkás Pál: nem mondtam,és nem is mondja senki, hogy be kell-és le kell őket telepiteni.Azért lép a francia,az olasz,a német kormány,és a többi is mind-Libiában főleg,de a többi afrikai országban katonai segitséggel,pénzzel és az ott lévő mmenekülttáboroknak adott humanitárius segitséggel,hogy ne jöjjenek, ott lehessen tartani azokat ,akik jönnének.Komoly diplomáciai lépésekkel haladnak, de csak nagyon lassan.És ugye ezt helyzetet csak rontja Asszad,aki most is bombázza a saját népét, Erdogan, aki harckocsikkal támad a kurdokra.
a gazdag !arab országok nagy barátja! meg éppen a mi miniszterelnökünk.
Szóval Európa szerintem teszi a dolgát,csak a mi minink nem.Csak szájjal!.,közben meg tartja a markát.
Egy klub tagjai vagyunk, vannak jogaink -és vannak kötelességeink!,ugyanugy mint az állampolgárságnak.Csak hajlamosak elfeledkezni erről mindazok,akik "Állitsuk meg Brüsszelt"!,meg hasonló baromságokra ugranak.
Nem kéne már tovább hazudozni ez ügyben sem.

A" libsi" szó,tudom ,hogy divatos szóhasználat fideszes-és jobbikos körökben.Ha már nem értesz egyet a liberálisokkal,akkor is inkább használd a "liberális" szót.Mert engem zavar, azért mert a magyar nyelv értelemező szótára ezt még egyenlőre nem tartalmazza.Én magyarként igyekszem helyesen használni a nyelvünket,hiszen erre tanitott a jó Anyám.És ugye "nyelvében él a nemzet".
maszk
Oké, kimondtad ezredszerre is.
és ki a faszt érdekel?
Magyarország határa le van zárva, akik átlógnak azt is elkapjuk (igaz nem az erre hivatott határőrök, hanem a szerencsétlen kivezényeltek).
EZ EGY MONDAT, te köcsög orbán!
Már kimondtad ezerszer (!), már mindenki megértette ezerszer (!), miért kell kimondani ezer egyszerre is?
Te tényleg ennyire hülyének tartasz másokat, vagy minden reggel elfelejtetted bevenni a cavintont?

Akkor most haladhatnánk előre, és rendbe tehetnénk pl az egészségügyet?
El kéne kezdeni kormányozni az országot - vagy képtelen vagy rá?
maszk
Én csak annyit tudok, ha úgy végezném a munkámat, mint te ganaj orbán - munkavállalóként már régen kirúgtak volna, vállalkozóként, meg már régen csődbe mentem volna.

Én törvénybe foglalnám, hogy egy miniszterelnök-jelölt, minimum 10 évet mutasson fel dolgozóként, vagy sikeres vállalkozóként.
Ne egy népen kezdjen el kísérletezni, orbán (emberek, emlékeztek rá, hisz orbán megmondta, hogy kísérletezni fog rajtunk - amikor ezt ki merte kimondani, azonnal lángba kellet volna borulni az egész országnak, de a magyar még ezt is beszopta, és tűrte - orbán kísérlete sikerült, amivel felméret, hogy mit bír el a magyar, ti meg kísérleti ÁLLATKÉNT asszisztáltatok ehhez...), mengele pszichotikus reinkarnációjaként.

Bocsánat, nem megsérteni akarok senkit, csak...
Pálinkás Pál
@kereső: Valóban nem mondja senki??? az utóbbi hónapok eu kommunikációji nem ezt erősítik meg...könnyíteni a családegyesítést...kiterjeszteni a menekültstátusz fogalmát..ezek valóban tisztára arra utalnak hogy próbálják otthon tartani őket,igaz??!!És abban sincs igazad hogy aki libsizik ,az Jobbikos vagy narancsmajom...lehet én különleges vagyok,mert egyaránt utálom a fityiszt ,meg a migránsokat is...
kereső
@Pálinkás Pál: Pali egyezzenünk meg,hogy én más lapokat is olvasok,más tv.-t is nézek nem csak az itthonit./mondjuk itthon már jobbára csak a természetfilmeket,meg Nat Geo-t/.
A családegyesitésnél nagyon szelektálnak ám!
A libsi!meg azért nem tetszik,mert legalább annyira "báncsa" a fülemet,mint a Holls cukorka reklámja " az orrodat is tiszticcsa".
Pálinkás Pál
Itthon én is csak tematikus csatornákat...nézek...de sokra mész azzal a nemzetközi sajtóval..ami merkel nyanya irányvonalát követi...abban a Németországban ,ahol eljárást indítottak fészbuk bejegyzések miatt,amelyekben az emberek nemtetszésüknek adtak hangot a muszlim csürhe iránt!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.