A kormánypárt alelnöke szerint a január 3-án a sürgősségin lézengők 90 százaléka maga tehet arról, hogy ott van.

Németh Szilárd szerint túl sokat szaladgálunk orvoshoz, bezzeg ő maga oldotta meg a problémáját

Van egy olyan „velünk született probléma”, hogy minden üggyel szeretnénk szaladni az orvoshoz

– így reagált a Magyar Nemzetnek Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, amikor a közelmúltban nyilvánosságra került, a sürgősségi ellátáshoz kapcsolódó halálesetekről kérdezte a lap.

Németh saját magát hozta fel követendő példaként, mint ecsetelte, tegnap szögbe nyúlt, és nem rohant vele az orvoshoz, inkább igyekezett saját maga megoldani a problémát.

Németh szerint szilveszter éjszakája után a sürgősségi osztály olyan, mint egy „átjáróház", és 

az emberek kilencven százaléka január 3-án – nem akarok ebből viccet csinálni – majdnem maga tehet arról, hogy ott van”.

A Fidesz alelnöke szerint a sürgősségi ellátás helyzete nem olyan tragikus, mint ahogy lefestik. Azt javasolta, mindig ott kell keresni a felelősöket, "ahol a dolgok történnek”, tehát a sürgősségi betegellátó osztály vezetőjét és a kórház igazgatóját. 

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Anyádpicsája szaladgálna az orvoshoz baromarcú állat de mzszály minden hónapban menni, mert nem írhatja fel a gyógyszereket csak EGY HÓNAPRA te TETŰ !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Németh Szilárd biztosan tudja,hogy mi a különbség a fej és a gyomor között!Ha mégsem,akkor itt a megoldás:" a gyomor biztosan jelzi,ha üres!"
papa.49
@kereső: Nálad a pont )))))))))))))))))
evacica
Jaj! Ha ránézek erre az értelemtől sugárzó ábrázatára, ráadásul még meg is szólal hát az élettől,is elmegy az ember kedve!És ez a fidesz egyik vezetője, no comment!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.