A határidő lejárta előtt megtámadta Ausztria az Európai Bíróságon a Paks II. atomerőmű bővítési projekt állami támogatására adott európai bizottsági jóváhagyást – jelentette be Elisabeth Köstinger osztrák környezetvédelmi miniszter csütörtökön közleményben. “Az atomenergiának nincs semmi keresnivalója Európában. Ebből az álláspontunkból egy jottányit sem engedünk” – fogalmaz a miniszter közleménye. Ausztria hasonlóképpen lépett fel a brit …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
“Az atomenergiának nincs semmi keresnivalója Európában. Ebből az álláspontunkból egy jottányit sem engedünk” És milyen igazuk van!
Clavigo
Máááá meg megint a fejire szartak a Cigánypávának.
Manhattan
“Az atomenergiának nincs semmi keresnivalója Európában. Ebből az álláspontunkból egy jottányit sem engedünk” És milyen igazuk van!
maszk
A határon nem áll meg a sugárfertőzött felhő.

Írok egy kicsit ezzel kapcsolatban orbánról.
orbán jól tudta, hogy előbb-utóbb kiveri a biztosítékot az EU-ban a viselkedése, bár azt még maga sem gondolta, hogy ezek a béna pöcsök, ilyen sokáig eltűrik a dúlását, ráadásul mindezt putyin embereként téve.
És ez a béna állóvíz-EU, még most sem szankcionál..

Na mindegy, a lényeg, hogy orbánnak kellettek más források az EU után, mert valamiből fizetni kell a vazallusokat, hogy ne pártoljanak el (paks 2, és a kínai vasútépítés is erről szól - orbán felveszi a nagy hitelt, annak jóóó nagy részéből kifizeti a siserahadát, a végén meg úgy is a nép fizet, vagyis ez orbánnak egy talált pénz). Aztán amire elfogy a pénz, ő elép, vagyis átengedi a hatalmat - akkor már neki mindegy, hogy kinek, és boldogan él, amíg meg nem hal - egy ország romjain. Érted már, hogy miért undorítóbb az undorítóbbnál ez az elvtelen senkiházi piti bűnöző, orbán?
És a sok funkcionálisan analfabéta ezt jól beszopja, és egymást taposva várja, hogy mikor szavazhat rá.
Hogy igazából maguk alatt vágják a fát, még észre sem veszik a nyomorultak...
Bakker!
görbetükör
Ez az ország képtelen saját maga az érdekeit megvédeni. Nem is érdemlünk segítséget.
Az ellenzéknek már régen kellett volna hathatósan lépni!
A jobbikosok is csak a szájukat jártatják, a lényeges dolgokban egyetértenek a hatalommal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.