Jogerősen hat és fél év börtönbüntetéssel sújtotta csütörtökön a Szegedi Ítélőtábla azt a férfit, aki 2015 tavaszán szándékosan okozott balesetet a 47-es főúton.

Hat és fél évre ítélték a 47-es főúton szándékosan balesetet okozó férfit

A táblabíróság emberölés bűntettének kísérletében, rongálás bűntettében és ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségében mondta ki bűnösnek a vádlottat. A bíróság a szabadságvesztés mellett végleg eltiltotta a férfit a közúti járművezetéstől.

A vádlott 2013-as válása után rendszeresen nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztott, amihez idegrendszerére ható gyógyszereket is bevett. A férfi 2013 második felétől 2015 februárjáig többször kísérelt meg öngyilkosságot, minden alkalommal értesítette hozzátartozóit, akik a rendőrségtől kértek segítséget.

2015. március 3-án hódmezővásárhelyi boltjában alkoholt fogyasztott, és bevett tíz szem nyugtatót. Eközben korábbi feleségét és élettársát is értesítette, hogy öngyilkosságot akar elkövetni. Volt felesége ez alapján bejelentést tett a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletén.

A vádlott délután 3 körül beült autójába, és a 47-es úton Székkutas felé indult. Egy egyenes, belátható szakaszon 80-85 kilométeres sebesség mellett hirtelen áttért a szemközti sávba, hogy egy érkező autóval frontálisan ütközzön. A szemből érkező autós igyekezett elkerülni az ütközést, de ez nem sikerült. A két autó összeütközött, a vádlott nem sérült meg, a másik férfi azonban könnyebb sérüléseket szenvedett.

Mezőlaki Erik tanácsvezető bíró az ítélet indoklása során kifejtette, a vádlott úgy akart öngyilkos lenni, hogy teljesen közömbös volt aziránt, hogy ezzel akár több ember halálát is okozhatja, ezért a táblabíróság az első fokon kiszabott ötéves büntetés súlyosítását látta szükségesnek.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Váradi András halálát okozó gázolót mikor idézik már bíróság elé?! :(((((
Cicamama55
Váradi András halálát okozó gázolót mikor idézik már bíróság elé?! :(((((
human
@Cicamama55: Próbálják kihozni balesetre. Az én saját konteóm, hogy felindulásból elkövetett gyilkosság volt. Szerintem vagy Lőrinc vagy Orbán haverja lehetett. Felcseszte az agyát ahogy meglátta Váradit és úgy döntött saját kezébe veszi a választás kimenetelét. Elönthette az agyát a düh és a bármit megtehetek felsőbbrendű tévképzet.
Yoda69
85-tel frontalis utkozas utan nem serult meg? Hihetetlen, hacsak nem a masik auto 80-nal tolatott.
cikicakk55
Nem értem ezeket az ilyen öngyilkos jelölteket(ha csak nem politikai,az az terrorista) Annyi módja van az öngyiloknak,ami egész biztos,ráadásul saját magán kívül senki másnak nem okot problémát.Ugorjon vonat elé. Ugorjon le egy 10 emeletes épület tetejéről.Ha már a lépcsőházba bejutott,akkor a 10.emeleti szemétledobóig könnyedén eljut. Rengeteg méregfajta van,amit boltokban lehet kapni.Mint írták tele volt alkohollal és pszichiátriai gyógyszerekkel.Ez az elegy a fájdalmat annyira letompítja,hogy észre sem veszi mikor hal meg. Miért kell más embereket is a saját hülyesége miatt a halálba kergetni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.