A 36 éves budapesti R. Kevin 2018. február 15-én 11 óra 30 perckor vásárlást színlelve ment be egy Budapest XI., Bocskai úti ékszerüzletbe, majd a nála lévő gázriasztó fegyverrel a bevételt követelte.

Egy zuglói ház pincéjében fogták el a Bocskai úti ékszerbolt rablóját

A férfi gyorskötözővel megkötözte az eladót, majd bezárta az üzlet ajtaját és a kulccsal, a pénzzel, valamint az arany ékszerekkel együtt távozott. A férfi társa a helyszín közelében autóval várakozott a rabláskor, majd együtt elmenekültek.

Az eladó, miután a férfi kiment az ékszerboltból átkopogott a szomszédos üzletbe, ahonnan az egyik alkalmazott átnézett, és ekkor látta meg, hogy mi történt, majd értesítette a rendőröket.

A nyomozók azonosították a 46 éves budapesti H.-né H. Zsuzsannát, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztály, valamint a Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói 2018. február 21-én a XIII. kerületi lakásán elfogtak. Még aznap azonosították R. Kevint is, akit egy zuglói társasház pincéjében fogtak el.

A BRFK Rablási Osztályának munkatársai a férfit fegyveres rablás bűntett, míg a nőt bűnsegédként elkövetett fegyveres rablás elkövetésének gyanúja miatt vették őrizetbe.

(police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
buták! Azt hitték, h mert matócsinak éa amitmáriának szabad, akkor nekik is... cccc...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.