Nem kapott túl nehéz kérdést a legfőbb ügyész Harangozó Tamás MSZP-s képviselőtől, de arra sem válaszolt. "A folyamatban lévő nyomozás során elvégzett és tervezett nyomozati cselekményekről – a nyomozás érdekeire tekintettel – felvilágosítást nem adahatok, biztosíthatom azonban, hogy az ügyészségnek nem célja a nyomozás eredményességének meghiúsítása" – válaszolta Polt Péter legfőbb ügyész az MSZP-s Harangozó Tamásnak. Az ellenzéki képviselő azt firtatta: a nyomozás vagy annak meghiúsítás a cél az Elios ügyben?

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Van abban valami, amit Polt mondott

pontosabban írásba küldte el a véleményét egy képviselőnek a feltett kérdésre

A KSB 385/2018/11 jelű levélben válaszolt arra a kérdésre, hogy „A nyomozás vagy annak meghiúsítás a cél az Elios ügyben?”. A derék bebetonozott pártkatona hozta a formáját. Ha nem tudnánk, hogy ezt ő már régebben műveli, azt is mondhatnánk, hogy csillogtatta unortodox logikáját.
Azonban volt egy félmondata, ami valódi relevanciával rendelkezik. Kifejtette, hogy „az ügyészségnek nem célja a nyomozás eredményességének meghiúsítása”!
Nos ez tény! Ez csak és csupán egy ocsmány eszköz a „magasztosabb” cél érdekében! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.