Nem kap felkéréseket, társadalmi szerepet nem vállalhat.

Az adóhatóság nyolc éve nyomoz egy déligyümölcsökkel kereskedő cég után, amely annak idején Növényi Norbertet kérte fel reklámarcának.

Növényi Norbert anyagilag belerokkant az ellene folyó bűnügybe

A vád szerint a cég tizenöt esztendőn keresztül fiktív számlákkal manipulált, így nagy értékű adócsalást követett el. Ebben az időszakban kezdett a cégnél Növényi Norbert, aki így a vádlottak közé került.

Ráment mindenem erre az ügyre. (…) Nyolc éve ezért vonták meg a havi 300 ezer forintos olimpiai járadékomat, így elvitte a bank az otthonunkat. Semmilyen társadalmi szerepet nem vállalhatok, ahogy se filmben, se tévésorozatba, se színházba nem kapok felkérést. Évek óta megaláztatásban élek, anyagilag tönkrementem

–mondta a BEST magazinnak az egykori sportoló.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Kovács Tamás

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
tiborc esetében miért nem ilyen szorgos az ügyészség?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NagyB
Majd simonka segit..most kaptal 250 millat Bekesbol...szellemi tevekenysegbol meg meg tudsz elni, csak tobb dicsoito verset kell irnod simonkahoz, fideszhez es a nerhez...
NagyB
szigoru???...8 ev alatt sem ul bortonben.hiszi,h simonka vedoernyoje alatt majd meg menekul..sorstarsak mert kozos bennuk,h minbketojukkel szemben mar vizsgalodott a NAV,es mindketto sulyos penzugyi visszaeleseket kovettek el a magyar es az unios nep ellen...zsak a foltjat...bar simonka ugyesen jatssza ki a kartyajat...mert O mar meguszott regebben egy bortont..kivancsian varjuk,hogy ezuttal is sikerul majd meguszniuk...
lampa laz
"A volt olimpikon maga is egy büntetőper hetedrendű vádlottja, az eljárás nyolc éve tart, de már közelednek az ítélethirdetéshez. A vádirat szerint egy Szlovákiában bejegyzett, de egy magyar hajléktalan nevén alapított cég fiktív számlákat állított ki és fiktív cégeket működtetett, Növényi pedig tevékenyen részt vett a cégek működtetésében. Növényi a per folyamán azt állította, ő csak a reklámarca volt a cégnek, de a pénzügyekbe nem látott bele."

Ha csak reklámarc lettél volna, legfeljebb tanuként idéznek be. De ne aggódj amíg simonka a haverod, mert az is eddig még mindent szaros ügyét megúszott. Legközelebb orbánhoz is írjál egy magasztaló verse, mint simonkához és minden el lesz kenve.

"Nem lázad benne a bú, nincs harag lelkében
Bátor szíve viszi előre élete minden percében
Sötét erő mely vesztét kérné, felbukik nyomban
Másként ember nem láthatja csak nagy rohamban" - még a harcos elmeroggyantra is illik.
surdilloFUJT
Most kapott komoly állami pénzt valamilyen cége,vagy alapítványa!!!
advocat
Ha a azt olvastuk amit mondott,akkor őt valahogy belekeverték. Ha reklámarcnak jó volt, legyen belőle gyanúsított. A rendőrség és az ügyészség ezt gyakran elköveti. De lehet másképp is. És sajnos az ügyésznek majdnem mindig igaza van. Ez adja a 98 %-os vádirati eredményességet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.