Van élet a kötcsei sátor langymelegén és a kormánypárti propaganda médiaburkán túl is. És üzenem a volt barátaimnak, kik megtagadják ma a nevemet: ha fordul egyet újra a kerék, én akkor is a barátjok leszek és nem lesz bosszú, gyűlölet, harag. Kezet nyújtunk egymásnak és megyünk és leszünk Egy Cél és Egy Akarat: a víz szalad, de a kő marad, a kő marad. (Wass Albert: Üzenet haza)

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy elgondolkodtató megfogalmazás

bár az igazat megvallva az alapvető kérdés kicsit más

Az mno.hu adta közre a „Mit tenne Viktor?” című cikket, mely az állampárti elitet azzal hozta párhuzamba, hogy „A katolikus ifjúság körében a 2000-es évek elején terjedt el a spirituális mozgalom, amely a What would Jesus do? (WWJD) jelszóval azonosította magát”. Azt írtam, hogy „állampárti elit”, pedig a szerző pontosabban fogalmazott „a magát jobboldali, keresztény, sőt ezekben a poszt-G. Fodor Gábor-i időkben is polgáriként definiáló fideszes értelmiség ”. Az az igazság, hogy túl azon, hogy ezek lévén derék kádári paraszt-káderekből átvedlett állampártiak így is úgy is, az „értelmiségre”, még fideszes jelző mellet sem vitt rá a lelkem!
No, de a lényegre! A kétségtelen tényként meglévő jelenségre utalni, hogy megpróbálnak Őfenesége kedvébe járni, megpróbálják kitalálni a gondolatait, valóban releváns dolog. Azonban azt kell mondjam, hogy ez nem meghatározó. Sokkal fontosabb annak egyértelmű megvilágosítása, hogy mit tesz, csinál, és mond valójában Orbán Viktor! Hogy mit művel ezzel az országgal!
RonaGyuri
@RonaGyuri: az utolsó mondatommal kapcsolatban meg kell vallanom: elsőre azt írtam, hogy ezzel a szerencsétlen országgal, de belegondoltam: EZT ÉRDEMELJÜK! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.