Garancsi István elég nagylelkű a pártokkal. A hirdetési helyek gyorsan el is fogytak, már kint is lógnak a Fidesz-plakátok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha ez valoban igaz, akkor miert is nincs az utcan a TELJES ellenzek? Amikor nekik szinte egyaltalan nem is jut plakathely? Es ok ettol nem kapnak idegbajt? Nekik ez normalis?
Asszem, Magyarorszag osszes politikusa NEM normalis...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@kukac50: Mert az ASZ orban -egyik - meghosszabbitott keze...:o(((
namihami
@karma1: Mert a Fidesz megpróbálta bevinni őket az erdőbe egy olcsó trükkel. Kibérelik a helyet és a szerződés utáni percben ott állna az ÁSz az ajtóban és tiltott pártfinanszírozás címén máris elkezdene vizsgálódni. És mire lekerülne róluk a kabátlopás cimke, addigra tele lenne a sajtó, a tv és minden hírközlő. És főként, amire kitisztulna az égalja, addigra már a választásnak is vége lenne.
Vitathatatlan, hogy jó sok hülye ül ott (is), de ebbe a pofonba most nem szaladt bele az MSzP. Meglátjuk, hogy a többi ellenzéki mire jut ezzel az esettel.
papa.49
A Simicskát hogy tudták fircogtatni ???
Lepényleső
A disznó sem enné meg ezt a moslékot,amit ez a kormány"alkot"?
Madácsi Pali
Az MSZP sajnos besétélt a csabdába, plakát ügyben. A Fideszen és LMP -n nem lefet csodálkozni. A fityf@szok saját vermükbe estek. Kötelező listaár alkalmazás, 95% kedvezmény ami céges elkövetés miatt tiltott pártfinanszírozás, csalás. Választással kapcsolatos, tehát választási csalás. Berni szokása szerint csak a fideSSt védi.
Béla333
@Madácsi Pali: 20.35
Ne hazudj sötét agyú DK-s!
Minden párt ott és attól bérel plakáthelyet, ahol akar és ami számára a legmegfelelőbb!
Hogy még ebben is a többi ellenzéki pártot mocskolja a DK és a fanatikusai, az egy újabb ocsmány húzás a DK-tól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.