Kilenc településen, hat halálos áldozatot követelt valamint 50 személyi sérülést okozott a 2008 és 2009 –es években az egyik legaljasabb rasszista sorozatgyilkosság. A többségi társadalom néhány tagja és romák próbálják életben tartani az áldozatok emlékezetét. Nem titkolt cél figyelmeztetni mindenkit, hogy a gyűlölet fizikai agresszióhoz vezethet.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wpym
Es Olaszliszka, illetve az azota es azelott napi szinten kormosok altal elkovetett buncselekmenyek?
Csizmás Kond
..az azért undorító, hogy csak a rasszizmust emlegetik de az uzsorát nem...pedig az adósságnak nagy szerepe volt az egészben.
bakegya
"Vannak olyanok" akik azt a számot is látTATni KÖVETELIK hány honfitársunk esik áldozatul évente a CIGÁNYBŰNÖZÉSNEK MAGYARORSZÁGON!!!
"Egyébként"szívből sajnálom a 10 évvel ezelőtti áldozatokat-és velük együtt a túlélő családtagjaikat is!!!-POLITIKAI HASZONSZERZÉSRE HASZNÁLNI EZT A SZÖMORŰ ESEMÉNYT A fideSS-KDNP -nek pofája van--ezt a FEJPÉNZT IS TEGYÉTEK KÖZZÉ .Nacionalista uszítás tárgya az orbánkurmánynak a GYÁSZ IS.
Manhattan
@wpym: Ha már összemosod a kettőt.. Olaszliszkán is előre eltervezték, hogy gyilkolni fognak? Ott is fekete autóval mászkáltak sötétedés után? Ott is a faluszéli házba dobtak Molotov koktélt, hogy könnyebb legyen eliszkolni? Ott is kivégezték az égő házból gyermekét menekítő apát? barankovics.hu/cikk/a-romagyilkossagok-rovid-kronikaja
wpym
@Manhattan: Nem az elkovetes modja a lenyeg, hanem az, hogy egyaltalan megtortennek ilyen buncselekmenyek.
Manhattan
@wpym: Mindegyik eset nemzeti szégyen! A primitív, de összetartó romáké és a szemét, rohadt, gyilkos ostoba náci bandáé is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.