Az ellenzékben úgy számolnak, ha legalább 20 körüli körzetet megnyernek, Orbánnak nincs kétharmada. Ez nem lehetetlen, pláne ha működik a baloldal-Jobbik átszavazás. Hány helyen és hol bukhat a Fidesz-jelölt?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ha már nem lenne meg a kétharmaduk, az is nagy szó lenne ebben az agyhalott országban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
hogy körzetekben mi lesz az senkit sem érdekel, mivel olyan a magyar választási rendszerben nincs!
Peller Anikó
Ellenzékszínű padkányok! Ha nem tudtok összefogni akkor monnyatok le.

Vagy talán az acélotok hogy a fidesz nyerjen 65 %-al? Ha nincs meg a 2/3 akkor már nagyon hasznosnak vélitek magatokat? Majd az elempé besegít ahogy szokott.
Madácsi Pali
@Shikari: igaza van nem balgák! Ezért küldik Orbánt és a bandáját rács mögé, hogy lehessen tisztességes egészségügy, versenyképes tudást adó oktatás, EU szinthez felzárkó bér, tiszes öregkor.
Madácsi Pali
@Shikari: ha most Orbán nyer 10 év mulva, mikor a magyar iskolákban a gyerekek 2/3-a cigány lesz, és funkcioális analfabéte ként kerül 16 évesen az utcára. Mikor már nem dolgoztatnak itt az uniós multik, mert nincs kvalifikált munkaerő és nem éri meg a vámmal terhelt magyar árut megvenni. Mire elérjük a nagy fellendülésben az 1947-es életszinvonat talán elgondolkodik mi volt baj 2018-ban. Sokan nem kívánjuk ezt itt kivárni. Akkor érném el majd a nyugdíjas kort. De az orbáni birkáknak csak az számit, hogy a főnök minél többet tudjon lopni.
Madácsi Pali
@Shikari: első lépésben az Orsós család hasadt személyiségü sarját, aki magát uborkafának képzili, kell elküldeni. Amúgy biztos félreértett! Nem vagyok rasszista, de magyarként itt nem lehet 21. századi európai polgárhoz méltó életet élni. Ha Orbán marad a választás után, Mi is, a párommal, megyünk a gyerekek és unokák után. Mi még egy rövid ideig választhatjuk a jóléti polgári demekrácíát, ha nem is magyarországon.
simmering73
Ha már nem lenne meg a kétharmaduk, az is nagy szó lenne ebben az agyhalott országban.
Madácsi Pali
@Shikari: azt, hogy jól érzik magukat nem vitatom. Tudja Mexikó is elvan az USA mellet, és már mutatja mit jelent, hogy aki kimarad lemarad.
csipetke
@simmering73: 12:54 Szerintem már nem jön össze nekik a kétharmad.Azért ennyi idióta nincs,akik rájuk szavaznának,ahhoz túl sok disznóságuk kiderült..Lesznek még itt meglepetések..
Madácsi Pali
@Shikari: ön biztos! Viszont a most még bééégető kar 98%-a csak reménykedik. A demokráciában 20.000 ember főúri élete nem éri meg 9 millió nyomorát. Ezt tudja a maffia kormány és ügyvédeik is. Ezért tarják a búra alatt, a valóságtól elzárva, azt a 2.2 millió embert akik szavazatára április 8-án még szükségük van.
Madácsi Pali
@Shikari: teljesüljön óhaja! De az enyém is: ne legyenek az ön által vágyottnál többen!
csipetke
@Madácsi Pali: 13:31 Sok ember gondolkodik így hogyha a fidesz nyer,elhúznak az országból,és az ittmaradó seggnyalók eltarthatják a tolvaj bandát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.