Az uniós csúcstalálkozó legfontosabb témája az Európai Unió belső átalakítása, amellyel kapcsolatban "vannak egészen abszurd javaslatok is". Ilyen például, hogy az Európai Parlament helyeinek szétosztásánál ne csak az európai állampolgárokat, hanem a migránsokat is vegyék figyelembe – mondta a Brüsszelben a Facebookra feltöltött videoüzenetében Orbán Viktor miniszterelnök.

 

Magyarország számára ez nem fogadható el, hiszen az Európai Unió az európaiaké és az európai állampolgároké – jelentette ki a miniszterelnök.

A kormányfő az egynapos brüsszeli uniós csúcstalálkozó megkezdésekor megosztott üzenetben elmondta, az ülés folyamán javaslatot kíván tenni az úgynevezett "piros lap" eljárásra, amellyel nőne a nemzeti parlamentek szerepe, és jogot kapnának arra, hogy megállítsák az Európában zajló vitákat, ha úgy érzik, hogy az egy adott ország nemzeti érdekét sérti.

(MTI)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Akkor miért engedtetek be 20000 migránst pénzért???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Viktorka !! Ne legyél már ekkora rabló !! És ha az EU számlákat kér a kerítésről ??
Agyatlan: 1 milliárd (!) euró = 312.000.000.000 HUF ! Igaz, ez csak a tizede a nyugdijasok
megtakarított pénzük kifosztásának az összege... Hacsak a számlákat nem méhszaros
lőrike tettestárs a NAV igazolással állította ki...:-(( Ugye 175 km a " drótkerítés, akkor
1 km = 1,782,857,142 HUF...köv. Media Markt szlogen...
bakegya
@staro2: seggberúghatnák már,azok után,hogy folyton csörömpöl és elcsalja a fityiSS maffia a NÉPNEK SZÁNT EURÓ MILLIÁRDOKAT-kisvasút,foci,fényetetés a veje cégeivel-milyen közképviselő az ilyen hazug .
quadrocopter
Helyes, az unió az európaiaké, de akkor egy fél-ázsiai gagyi kekec f@sz mit keres ott?
Mézike
@Nessy: nem beleszólnak hanem belesz@rnak a jövőnkbe, tőlünk elvárják hogy mi gondoskodjunk róluk.
bakegya
@tudode: világosan és lényeglátóan foglaltad össze a közelmúltunk eseményeit és ennek a rablóbandának a színrekerülését -csakkk hát ebben az országban már csakkk hellyel-közzel van nyitott szemmel -és jó hallással is bíró ép emlékezetű ember!-aki szólni mer azt likvidálják elnémítják,ellehetetlenítik-orbán erre rendezkedett be TUDATOSAN- egy polip tecnikájával működik-csakkk rá kell nézni-minden esetre kó gusztusának kell annak lenni aki ezt a FIDESS MAFFIÁT MÉG KISZOLGÁLJA!!!-Európa is jobban tenné ha eltiporná és nem dédelgetné mint a mi hazánk A MEGOSZTÓ MEGRONTÓJÁT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.