A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc háromszorosára emelte a gáz, duplájára az áram árát.

Fidesz: Gyurcsány kiszolgáltatná a magyarokat a külföldi energiaszolgáltatóknak
Fotó: Mohai Balázs/MTI

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy Gyurcsány Ferenc DK-elnök, volt kormányfő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, pártja azt ígéri, hogy kormányra kerülve minden háztartás számára ingyenessé tesz havi két köbméter vizet, 15-20 köbméternyi gázt és 50 kilowattórányi áramot.

A Fidesz közleményében azt írta, ha Gyurcsány Ferencen múlna, akkor megint kiszolgáltatná a magyar családokat a külföldi energiaszolgáltatóknak és a rezsicsökkentést is eltörölné.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Érdekes amióta a Főgáz lett a GDF Suez helyett a Főgáz már drágábban számláz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Rezsicsökkentés ügyében jobb lenne ha hallgatnának. Ma olcsóbb lenne, csökkentés nélkül. Ha a piaci ár érvényesülne. Mert a drágább számlát is valaki fizeti. Az adónkból! Nem jótett ez, hanem hazugság, de bevesszük! Mert megérdemeljük.
Nessy
Nem is tudtam, hogy pl.a Gazprom magyar cég.
lampa laz
"A Fidesz közleményében azt írta, ha Gyurcsány Ferencen múlna, akkor megint kiszolgáltatná a magyar családokat a külföldi energiaszolgáltatóknak és a rezsicsökkentést is eltörölné."

Hülye barom fideszes, ne ferdíts, Gyurcsány nem erről beszélt.
szaboria1
Érdekes amióta a Főgáz lett a GDF Suez helyett a Főgáz már drágábban számláz.
Pálinkás Pál
Megjegyezném narancsidióták...a zsírdisznó rizsaszilárdotok annyira megvéd titeket hogy drágább így ,mint világpiaci ,kisker áron!!! az áramnál is jól megvédett a rizsadisznó 1 kw áram olcsóbb mint a ráeső áram használati díj!!! Na ez hogy vagy narancsbarmok??? Mi az hogy áramhasználati díj...??? Ezt kérdezzétek meg alkalomadtán a csepeli mangalicától ,amikor épp okoskodik!!!
kisrigó
Mindenre képesek, mert féltik a Met-ben gyűjtött milliárdokat! Az sem zavarja őket, hogy az a k..va nagy rezsicsökkentésről kiderült, hogy gátlástalan lopás! Sajnos, jani néni és mari bácsi ezt is beveszi, hisz minden számlán kiemelve ott van, hogy milyen sokat megtakarított pártunk és kormányunk! Azt már nem írják oda, hogy maguknak mennyit! A cégeknek le kellett cserélni a régi formátumú számlákat, azt is mi fizettük!
Yoda69
A fideSS 2x-es aron adja a gazt, as aramot es az uzemanyag is joval dragabb a specko ado miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.